0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω παλι πιστευω οτι το λαθος ηταν που μπηκε σε διαλογο με τα παιδια και εδειξε να αμφισβητει η ιδια τη δουλεια της.σου λενε 'κυρια δεν καταλαβαινουμε!"απαντας: ωραια. γιωργακι,μαρακι, γιαννη, κτλ. εσυ τι συγκεκριμενα δεν καταλαβαινεις;πες τους να σημειωνουν στο προχειρο τι ακριβως δεν καταλαβαινουν.ολο αυτο που περιγραφεις μου ακουστηκε σαν μια πολυ καλη ευκαιρια σκετης γκρινιας, ριξιμο των κακων βαθμων πανω σου και χασιμο μαθηματος!δεν ειναι ωριμοι ανθρωποι, πανω απο ολα τα νοιαζει να αποποιηθουν τις ευθυνες τους (διαβασμα, προσοχη, εξασκηση) και να χασουν μαθημα.
Εμένα πάντως το χειρότερο που έχει κάνει παιδί αντιδρώντας είναι να κατουρηθεί επάνω του κοιτώντας με στα μάτια λέγοντάς μου "εγώ κάνω ό,τι θέλω πάντα παλιοπ....να" (4 ετών)
Μαθητής της α' λυκείου θεωρώντας ότι σε έκθεση που πήρε 17 αδικήθηκε, με αποκάλεσε σε συμμαθητή του "βλάκα". Ακούστηκε στην τάξη και πολλά παιδιά δαγκώθηκαν. Αντέδρασα σα να μην άκουσα τίποτε. Όταν πήρε τους βαθμούς και ήταν παραπάνω από όσο, προσφανώς περίμενε, με ευχαρίστησε κι εγώ του απάντησα: "Δεν είναι αντικειμενικοί, γιατί εγώ ξέρεις είμαι και βλάκας". Έσκυψε το κεφάλι, μου ζήτησε συγνώμη κι από τότε ήταν το καλύτερο παιδί.
Παράθεση από: Ritalamp στις Νοεμβρίου 07, 2008, 11:02:37 pmΕμένα πάντως το χειρότερο που έχει κάνει παιδί αντιδρώντας είναι να κατουρηθεί επάνω του κοιτώντας με στα μάτια λέγοντάς μου "εγώ κάνω ό,τι θέλω πάντα παλιοπ....να" (4 ετών)παναγία μου!!!! ανατρίχιασα!!!! σόρρυ αλλά μετά το πρώτο σοκ , φαντάστηκα τη σκηνή κ με έπιασε νευρικό γέλιο!!
μαλλον υπάρχουν και χειρότερα ,απο ο,τι βλέπω.Δεν το πιστεύω τελικά οτι τα σημερινά παιδια αξίζουν.Είναι κακομαθημένα και αχάριστα.Νφανταστείτε οτι τους ανάφερα οτι ήμουν ξαγρυπνη γιατι το παιδί μου ήταν άρρωστο και αυτά τα κολόπαιδα μου φερθήκαν έτσι.
Δεν το πιστεύω τελικά οτι τα σημερινά παιδια αξίζουν.Είναι κακομαθημένα και αχάριστα.