0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γι αυτό παλιά έριχναν και ξύλο και βγαίναν από το σχολείο άνθρωποι και όχι ζώα.
Καταστάσεις του κωλοχανείου μάλιστα και εις ανώτερα. Γι αυτό παλιά έριχναν και ξύλο και βγαίναν από το σχολείο άνθρωποι και όχι ζώα.
Ναι τώρα μάλιστα φταίει το σχολείο που δε ρίχνει ξύλο- άριστα αποτελεσματική παιδαγωγική μέθοδος!
Παράθεση από: elum στις Νοεμβρίου 28, 2008, 04:00:54 pmΚαταστάσεις του κωλοχανείου μάλιστα και εις ανώτερα. Γι αυτό παλιά έριχναν και ξύλο και βγαίναν από το σχολείο άνθρωποι και όχι ζώα.Ναι τώρα μάλιστα φταίει το σχολείο που δε ρίχνει ξύλο- άριστα αποτελεσματική παιδαγωγική μέθοδος και όχι η κομπλεξική κρητική κοινωνία
... και του σχιζοφρενή δολοφόνου με τον... Επιτάφιο...
Παράθεση από: karxarias29 στις Νοεμβρίου 07, 2009, 01:54:15 am... και του σχιζοφρενή δολοφόνου με τον... Επιτάφιο... πραγματι ο επιταφιος ως γενικης παιδειας με το υπαρχον συστημα της γ λυκειου ηταν μοναδικης εμπνευσεως! αυτος ή αυτοι που το εισηγηθηκαν και αυτοι που το καθιερωσαν δεν ειχαν ουδεμια σχεση με την ελληνικη εκπαιδευτικη πραγματικοτητα.υγ. ευχομαι να μην μου τυχει, αλλα αν μου τυχει θα το αντιμετωπισω ετσι ακριβως οπως ειναι, δηλαδη ως ανεκδοτο.
Φίλε ή φίλη legend, έχεις διδάξει Επιτάφιο σε τμήμα Γ.Π. της Γ' Λυκείου;Και ενώ όσα λες ακούγονται ωραιότατα, έχω πολλές απορίες: "αν ο καθηγητής το υποστηρίξει" --δηλαδή πώς ακριβώς να γίνει αυτό (συγκεκριμένα!)"να μην περιχαρακωθεί το μάθημα στις οδηγίες του Π.Ι" -- ωραία, αλλά τότε σε τι πλαίσιο να γίνει το μάθημα;;; Επίσης, εμένα μου κανει ολοένα και μεγαλύτερη έκπληξη ακριβώς το πόσα παιδιά ΔΕΝ ενδιαφέρονται - πολλές φορές "ούτε και λίγο" για όλα αυτά που περιγράφεις.Επειδή το μάθημα φέτος με κουράζει περισσότερο και από μαθήματα κατεύθυνσης, και έχω λίγο αγανακτήσει να ψάχνω λύσεις, πραγματικά με ενδιαφέρουν πάρα πολύ οι συγκεκριμένες προτάσεις και εμπειρίες σου - δηλ. εάν όντως έκανες το μάθημα με τον τρόπο που περιγράφεις, σε τί πλαίσια κινήθηκες και εάν τελικά κατάφερες να προσελκύσεις το ενδιαφέρον των παιδιών.