0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα για μια ακόμη φορά τα φώτα σας ,μιας και κατάφεραν να με αγχώσουν πάλι με τη γραφειοκρατία τους.Έχω άδεια επαπειλούμενης κύησης και ενώ ως τώρα ζητούσαν χαρτί από το γιατρό μου πιστοποιημένο από υγειον. επιτροπή, τώρα μου είπαν από τη ΔΕ ότι θέλουν από δημόσιο με τις σχετικές υπογραφές.Κάπου εδώ στο forum είχα διαβάσει ότι μπορεί κάποιος να προσκομίσει και από ιδιώτη πιστοποιημένο από υγειον. επιτροπή(πράγμα που έχω κάνει 2 φορές ήδη) αλλά με περικοπή του κινήτρου απόδοσης.Μπορεί κάποιος, αν ισχύει αυτό,να μου που ακριβώς βρίσκεται ο νόμος αυτός?
Δηλ,Damien μπορώ να προσκομίσω τη βεβαίωση από το γιατρό μου πιστοποιημένη από την υγειον. επιτροπή όταν λήξει η αναρρωτική μου?Δεν είναι απαραίτητο το δημόσιο νοσοκομείο?Η υπάλληλος στη ΔΕ επικαλέστηκε το 3528/07 άρθρο 52, αν δεν κάνω λάθος.Αν εγώ επικαλεστω το 3205/03 καλύπτομαι για το ότι δε χρειάζεται χαρτί δημοσίου?
Kατάλαβα.Πραγματικά θα με βοηθούσε πολύ αν το έβρισκα αυτό το ΦΕΚ.Η υπάλληλος στη ΔΕ μου είπε ότι αν δεν είναι το χαρτί από δημόσιο,υποχρεωτικά θα μου δώσουν άδεια άνευ αποδοχών.Σχετικά με τη δεύτερη εναλλακτική που προτείνεις yotar,εννοείς να πάω το χαρτί του γιατρού μου στην υγειον. επιτροπή να τους ζητήσω να το επικυρώσουν και στη συνέχεια να το πάω στη ΔΕ ή σε δημόσιο νοσοκομείο?