0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. η εξαθλιωση της εκπαιδευσης δεν ξεκινησε το 2004 αλλα σιγουρα συνεχιστηκε.2. μην απεχετε απο τις εκλογες, ετσι τους ξαναβγαζουμε...ψηφιστε ακομη και ασχετα μικρα!+++++++
Mellie, για να βγάλω εγώ 1500 ευρώ στην περιοχή που μένω όπου οι τιμές κυμαίνονται από 10-15 ευρώ και ο κύκλος είναι πολύ περιορισμένος, πρέπει να κάνω και το βράδυ ιδιαίτερα..Εντωμεταξύ, τί γίνεται με το σπίτι και την οικογένεια;
για ποιον αγωνα μιλαμε οταν ο ιδιος μας ο κλαδος δεν μας στηριζει; ποιος εχει μεγαλυτερη δυναμη, ο κακομοιρης προσωρινος ωρομισθιος(=σκουπιδι και βδελυγμα) ή ο μονιμος; αν αυτοι μαζι μας δεν ουρλιαξουν τα απαραδεκτα που συμβαινουν, τι να βγω στο δρομο, για να με πουνε παλι γραφικη και κακομοιρα;
τοτε λοιπον, καλα το ειχα πει, οτι κοροηδα μας επιασαν τοτε που ζητουσαν υη συμπαρασταση μας για να διοριζονται οι του 24μηνου!!!!!! λες και εχουν κιολας δικαιωματα για μονομο διορισμο. κουραστικαν υπερ-βολικα!!!!!!!!μα, καλα τα λεω οτι ΟΛΟΙ στον ασεπ και τα του τυπου " οποιαδηποτε επιτυχια" να παει στην ακρη. και μη μου πει κανεις οτι σκεπτομαι τον εαυτο μου. μιλαω για ολους εμας τους χιλιαδες που περιμενουμε. δεν καταλαβα δηλ. εμεις δεν δικαιουμαστε να κανουμε αναπληρωση?
Για να μη "ΚΛΕ
Δηλαδή Dotore ο μόνος τρόπος για να αντιδράσουμε είναι να στηρίξουμε τον ΑΣΕΠ ως μόνο κριτήριο για πρόσληψη;Ας σοβαρευτούμε λίγο..
Παράθεση από: maryk στις Αυγούστου 27, 2008, 03:17:15 pmΔηλαδή Dotore ο μόνος τρόπος για να αντιδράσουμε είναι να στηρίξουμε τον ΑΣΕΠ ως μόνο κριτήριο για πρόσληψη;Ας σοβαρευτούμε λίγο..Κάνε, λοιπόν, την αρχή απ' τα γραφόμενά σου...
Είναι δυνατό να πιστεύεουμε ότι η μοναδικότητα του ΑΣΕΠ θα μας λύσει το πρόβλημα. Δηλαδή, αν οι 200κάτι του 24μηνου έμπαιναν στους διορισμούς μέσω ΑΣΕΠ και έχουμε 600κάτι θέσεις είμαστε Ok;;;; Και επίσης, ποιο διαγωνισμό, ρε παιδιά, της κοροϊδίας και της ξεφτίλας που ξαναδιαβάζω και κόβομαι σε αυτά για τα οποία πήρα πτυχίο, που είμαι επιτυχούσα, αλλά όχι διοριστέα, που, που, που...