Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - JURE

Σελίδες: 123 ... 68
1
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 17, 2022, 12:22:21 μμ »
Και εκατομύρια να είναι τα κρούσματα πλέον, δεν έχουμε την επικινδυνόητα που είχαμε. Εμβόλιο, φάρμακα, η γνώση της αυτοπροστασίας είναι σημαντικά όπλα! 

2
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 15, 2022, 07:12:07 μμ »
Μέτρα ναι, αλλά στα σχολεία δεν παίρνουν κανένα μέτρο ούτε προστατευτικό ούτε αποτρεπτικό...! Ακολουθούμε τις ριψοκίνδυνες και παράλογες κινήσεις του Υπουργείου, που δεν έχει σχέδιο, οργάνωση, ούτε πρόθεση να μάς προστατέψει! Όσοι δεν έχουμε ακόμη κολλἠσει το οφείλουμε στην τύχη...
Μπαίνει περιορισμένος αριθμός μαθητών στα συγκεκριμένα τετραγωνικά των αιθουσών, όπως στα μαγαζιά και τις εκκλησίες;;; Δείχνουν οι μαθητές το πιστοποιητικό του εμβολιασμού τους, όπως εμείς στην Τράπεζα;;;Όχι, γιατί δεν είναι οι πιο πολλοί εμβολιασμένοι...! Τότε τι σόι προστασία μάς παρέχει η Κεραμέως κι η Ζέτα κι ο Γενικός Γραμματέας;;;Αυτοί, όμως, μια χαρά κάνουν τις τηλεδιασκέψεις τους και τις τηλεσυναντήσεις τους!!! ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ!!!
Ας έρθει η Κεραμέως στο σχολείο μου για 1 μόνο εβδομάδα να κάνει μάθημα και της δίνω το μισθό μου όλου του μήνα, αντί να μου μιλάει για υπευθυνότητα και ψυχική υγεία των μαθητών! Τότε, θα σκεφτόταν τη δική της ψυχική υγεία και γενικά την υγεία;;; Κι ας αφήσουν πια αυτό το παραμύθι: όταν τους βολεύει είμαστε Ευρώπη, όπου έχουν ανοίξει τα σχολεία κι όπου δεν τους βολεύει, δεν είμαστε...! Άντε πια...!
Για κάποιους, σαν εσένα, μόνο στο σχολείο κολλάει ο ιός αυτός... "σχολειοφοβία" έχεις;;; Γιώργη, εσύ;;;;

3
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 15, 2022, 07:07:43 μμ »
Δεν καταλαβαίνω γιατί μετά από τόσο καιρό κοιτάμε και ασχολούμαστε με τον αριθμό των κρουσμάτων. Δεν είναι ο αριθμός των κρουσμάτων που θα έπρεπε να κρατάει τα σχολεία κλειστά. Ο αριθμός των διασωληνομένων είναι. Ο στόχος "να μην εξαπλωθεί ο ιός και να μην κολλήσουν όλοι" έχει χαθεί από το καλοκαίρι του 2020. Από τότε ο στόχος (θα έπρεπε να) είναι "να κολλήσουμε όσο πιο αργά και σταδιακά μπορούμε έτσι ώστε να έχουμε όλοι μία ευκαιρία για σωστή περίθαλψη". Αυτό ουδέποτε ήταν η προτεραιότητα της κυβέρνησης όμως. Και αυτό που βλέπουμε να εκτυλίσετε αυτή την εβδομάδα, είναι ότι τα κρούσματα πέφτουν σε αριθμό (ευτυχώς), αλλά οι διασωληνομένοι έχουν πάρει ξανά την ανηφόρα από έναν αριθμό που ήταν ήδη πέρα από τα όρια του συστήματος. Την επόμενη εβδομάδα θα φανεί η ενδοσχολική εξάπλωση και οι διασωληνομένοι θα συνεχίσουν να αυξάνονται.
Τίποτα δεν πρέπει να κρατά τα σχολεία κλειστά. Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες των κλειστών σχολείων αυτά τα τελευταία έτη, όταν αποκαλυφθούν, θα τραβάτε τα μαλλιά σας... στην οικονομία, στην υγεία, παντού!!! Νομίζετε ότι δεν συνδέεται η μόρφωση με την υγεία των ατόμων. Υπάρχουν παλλαπλοί τρόποι προστασίας πια, εμβόλιο, μάσκες, δεν είμαστε στο σημείο που ήμαστε, επομένως οι κραυγές σας δεν πείθουν. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να θεωρούμαστε κλάδος τεμπέληδων. Ακόμη και αν θεωρείτε ότι έχουμε περισσότερη έκθεση από άλλες επαγγελματικές ομάδες, όπως οι υγειονομικοί, θα είχε νόημα να ζητήσουμε επίδομα, ενίσχυση, όχι να ζητάμε να μην δουλεύουμε για να προστατευτούμε. Αν ήταν έτσι, ας έκλειναν πρώτα τα νοσοκομεία, γιατί κινδυνεύουν οι γιατροί!!! Η παιδεία είναι ίδιας αξίας με την υγεία...όσοι δεν το έχετε καταλάβει...λυπάμαι, αλλά δεν κάνετε για το επάγγελμα.

Πρώτοι εμείς πρέπει να εκτιμάμε την αξία του επαγγέλματος - λειτουργήματός μας. Αν όχι εμείς, ποιος; Δεν αναρωτιέμαι πια γιατί η κοινωνία μας απαξιώνει, διαβάζω τα μηνύματά σας και συμπεραίνω ότι πρώτοι εσείς έχετε απαξιώσει τους εαυτούς σας!!! Σχολεία ανοιχτά...

4
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 12, 2022, 06:24:51 μμ »
H αδιάγνωστη υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια (HCM) που είναι το σύνηθες αίτιο θανάτου νεων αθλητών δεν εμφανίστηκε μετά τα εμβόλια. Υπάρχει μάλιστα και ο όρος "καρδιά του αθλητή". Και υπάρχουν έρευνες σύμφωνα με τις οποίες διάφορες ουσίες επιβαρύνουν τέτοιες καταστάσεις. Μπορείτε εύκολα να τα γκουγκλάρετε αυτά, δεν είναι τίποτα δύσκολο. Γιατρός δεν είμαι να ξέρω περισσότερα, έτυχε να συναντήσω 5 πράματα για λόγους που δεν σας αφορούν. Θεωρώ όμως ότι η βολική και η αυθαίρετη υπόθεση είναι ότι οι θάνατοι των αθλητών το 2021 οφείλονται στα εμβόλια ενώ του 2020 σε άλλο αίτιο.

Σε λίγο θα μας πείτε ότι πέθανε και η Τζόινερ από το εμβόλιο της Pfizer.
Καλό!!!

Δεν νομίζω ότι αξίζει να απαντάμε σε τέτοια ποσταρίσματα. Έχουν ξεκάθαρα κολλητική ουσία εγκεφαλική, η οποία δεν διαλύεται με τίποτα. Λειτουργικά αναλφάβητα όντα δεν παραδέχονται ποτέ ότι λαθεύουν κάπου και διαστρεβλώνουν το κάθετί ώστε να ταιριάζει στη θεωρία τους. Όλα ξεκινούν από τον φόβο. Όποιος δεν ξέρει να τον δειαχειρίζεται πέφτει στις παγίδες του.

Φίλοι, θα ήμουν πιο ήσυχος, αν δεν κάνατε θόρυβο και πολύ περισσότερο αν δεν πιάνατε κρεβάτια στα νοσοκομεία μας. Τα χρειαζόμαστε. Δικοί μας άνθρωποι μένουν εκτός, για να νταντεύουμε ασυνείδητους πολίτες. Αρκετά!!!


5
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 10, 2022, 02:04:06 μμ »
Έρχεται η ώρα που τα παιδιά μας δεν θα χρειάζεται να σπουδάζουν. Θα παίρνουν ένα πτυχίο βιολόγου μέσω FACEBOOK και θα μπορούν να λένε ό,τι θέλουν.
Γράφονται απίστευτα πράγματα στο νήμα. Ο φανατισμός τυφλώνει.
Καλή υπομονή σε όλους.
Θα συμφωνήσω...δεν φανατίζομαι, αλλά κατανοώ ότι μπορεί σε αυτό το νήμα να έχω εκ παραδρομής εκστομίσει κοτσάνες.

Υπομονή...

6
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 10, 2022, 02:03:08 μμ »
Νovak εσύ ?
Πολύ πετυχημένο, φίλε!!! Με έκανες και γέλασα!!!

Ίρμα, τι πρόβλημα έχεις εσύ ακριβώς με το άνοιγμα των σχολείων; Αφού δεν εμβολιάζεσαι, έστω και για το 5% της κάλυψής του, σου λέω εγώ, πάει να πει ότι δεν φοβάσαι τον κόβιντ. Γύρνα στη δουλειά σου, ησύχως. Οι πληροφορίες σου από πού αντλούνται; Γιατί ξέρεις έχουμε και εμείς εντατικολόγους στον κύκλο μας και μαθαίνουμε τι γίνεται και τι όχι, τι νομίζουν κάποιοι ότι γίνεται και πώς τους βολεύει να παρουσιάζουν ότι γίνεται. Αν δεν έχεις εμβολιαστεί, σπεύσε πάντως, γιατί τα νούμερα είναι συντριπτικά... τα αληθινά... μην τα μάθεις ιδίοις όμμασι, όπως τόσοι και τόσοι...

Φίλε serton, εσύ, αυτοπροβάλλεσαι ως παρτάκιας...ωραία να κλείσουν όλα να σε πληρώνει το κράτος, έτσι;; Γιατί, τι τόσο ξεχωριστό έχει η δική σου και μόνο ζωή;;; Φίλε, αν το εργασιακό σου περιβάλλον το θεωρείς επικίνδυνο, άλλαξέ το! Είμαστε εδώ και πολύ καιρό εν μέσω πανδημίας, θα είμαστε κανείς δεν ξέρει για πόσο ακόμη, δεν μπορείς να έχεις τέτοιες αξιώσεις. Είναι παράλογο!!! Ζούμε σε κοινωνίες με πολλαπλές δυνατότητες αλλά και ανάγκες. Αναπροσαρμοζόμαστε για να επιβιώνουμε. Προστατεύσου με όσα μέσα σου προσφέρονται... να απαιτείς να είναι ΟΛΑ κλειστά από την άνεση της μισθωτής σου βολής, είναι στα μάτια μου, απάνθρωπο!

Λαμβάνουμε τα μέτρα προστασίας μας, γιατί είναι μια ιδιαίτερη ίωση, αλλά στα μάτια μου πια είναι μια απλή ίωση. Αυτό θέλω να πιστεύω, για να μπορώ να λειτουργώ φυσιολογικά στην καθημερινότητά μου: με μάσκα, εμβολιασμό, αποστάσεις, ανοιχτά παράθυρα, λιγοστές επισκέψεις και εξόδους, απαραίτητες μετακινήσεις και μόνο εδώ και δύο έτη...φυσιολογική ζωή προσαρμοσμένη στα όρια που έχει θέσει η πανδημία.

Φοβισμένα ανθρωπάρια δεν χρειάζονται στα σχολεία. Αν δεν αντέχετε, αποχωρήστε, γιατί οι νέες γενιές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένες για πολύ χειρότερα. Με τρομαγμένους ενήλικες να τους μορφώνουν...δεν περιμένουμε πολλά, ίσως τίποτα.

Όσο για την ιδέα να μείνουν κλειστά τα σχολεία για 2-3 ημέρες για να διατεθούν τα σελφ, να πω μόνο ότι όσοι ήθελαν τεστ, τα είχαν προμηθευτεί! Με ό,τι αυτό σημαίνει...

Για επίλογο: πόσοι μαθητές και καθηγητές είχαν νοσήσει στις διακοπές και ανενόχλητα μετέφεραν τον ιό γύρω τριγύρω;;;; Δεν κολλά, φίλοι μου, μόνο στα σχολεία...αλλά τα σχολεία είναι απαραίτητο να μένουν ανοιχτά!!!!! Κακώς έκλειναν πρώτα πρώτα. Πολύ κακώς...ο κόσμος να χαλάσει, η εκπαίδευση πρέπει να συνεχίζεται αδιάλειπτα...

Καλή χρονιά και πάλι (γέλασα τόσο πολύ με το "κομματόσκυλο" και άλλα τέτοια...πρώην κνίτης, νδκράτης...;;;;!!!! βουλωμένο γράμμα διαβάζετε κάποιοι) !!!!


7
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 09, 2022, 08:29:43 μμ »
Όλοι φοβόμαστε. Με τον εμβολιασμό μας όμως είμαστε καλυμμένοι σε μεγάλο ποσοστό. Οκ ναι κι εγώ μπορεί να ανήκω σε αυτούς που δεν θα με πιάσει το εμβόλιο και να χρειαστεί να νοσηλευτώ ή να πεθάνω. Δεν θα απαιτώ να κλείσουν όλα όμως, για να σωθώ!! Ανοιχτά όλα, ανοιχτά τα σχολεία. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατευτούμε. Είδατε πόσα παιδιά έχουν νοσήσει το διάστημα των διακοπών τους;;; Δεν περίμεναν τα σχολεία για να κολλήσουν...

Απλή ίωση, επιμένω, για τους εμβολιασμένους. Και άλλες ιώσεις σε στέλνουν στο νοσοκομείο ή στον θάνατο. Αλλά στέλνουν ελάχιστους...έτσι και οι εμβολιασμένοι είναι ελάχιστοι σε νοσοκομεία, μεθ ή νεκροταφεία. Καλή τύχη σε όλους μας!!!! Καλή χρονιά χωρίς αρρώστιες!!!

8
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 08, 2022, 09:31:22 μμ »
Αφού είναι μια απλή ίωση γιατί θέλουν να επεκτείνουν την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών;

Κάπου υπάρχει ένα ψέμα!
Με τον εμβολιασμό είναι μια απλή ίωση. Προφανέστατα το καλύτερο θα ήταν να είμαστε όλοι μα όλοι εμβολιασμένοι...

9
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 08, 2022, 09:30:43 μμ »
Καλά, είστε σοβαροί εδώ πέρα ορισμένοι;;;;;
Με τόσους θανάτους, διασωληνωσεις, ταλαιπωρία όσων νοσούν και λέτε ακόμη πως " είναι μια απλή ίωση";
Κάπου λίγη ντροπή....
Ανεμβολίαστων...
Είπαμε, έχουμε εμβολιαστεί, για να ζούμε με όση κανονικότητα μπορούμε. Ανοιχτά σχολεία... θα κολλήσουμε και θα το περάσουμε σαν απλή ίωση. Μην ανησυχείς τόσο! Το άγχος μειώνει την ανοσολογική απόκριση...

10
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 08, 2022, 03:29:26 μμ »
Ενώ οι "ειδικοί" δηλώνουν ότι στις ΜΕΘ δεν υπάρχει κάποιος που να νοσεί από την όμικρον και όλα δείχνουν ότι η πανδημία οδεύει προς το τέλος της καθώς η όμικρον θα επικρατήσει, η Γκάγκα ανακοίνωσε δημιουργία εμβολιαστικων κέντρων για παιδιά. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά για άλλη μια φορά.
Σχετικά με την κατάσταση στα σχολεία ως προς την επικινδυνότητα, όλα δείχνουν ότι θα είναι τα πράγματα όπως πριν τις γιορτές. Η Δέλτα συνεχίζει να υπάρχει στα ίδια επίπεδα + την ακίνδυνη όμικρον.
Η λογική λέει ότι τα σχολεία θα έπρεπε να μείνουν μια με δύο εβδομάδες κλειστά μέχρι να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο.
Με τις ιώσεις σε έξαρση αυτή την εποχή, τη δέλτα και την όμικρον το μόνο που μπορεί να επικρατήσει στα σχολεία είναι το χάος. Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στην κυβέρνηση των αρίστων και στην κύρια Κεραμεως.
Επειδή δεν σου έφτασαν οι διακοπές εσένα θα μείνουν κλειστά τα σχολεία;;;
Όλα καλά θα πάνε!!! Ψυχραιμίαα...

11
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 05, 2022, 08:52:12 πμ »
Εμείς με δυο κρούσματα στο τμήμα του παιδιού μου δεν πήραμε ποτέ σελφ δωρεάν γιατί δεν υπήρχε κάποια προβλεψη, όπως έγινε σε όλες τις περιπτώσεις, αφού το σύστημα λειτουργεί συγκεκριμένες περιόδους για συγκεκριμένα τεστ. του κάναμε τότε αυτά που είχαν περισσέψει από εμάς πέρσι όταν σταματήσαμε λόγω εμβολιασμού. Έτσι κ αλλιώς οι οικογένειες πληρώνουμε πολλά σελφ από την τσέπη μας πχ όταν έχουν ίωση (κάθε 10 μέρες στο νηπιαγωγειο….).
Για εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς που χρειάζονταν τεστ έφτασαν στα σχολεία κάποια από τη διεύθυνση. Ο αντιεμβολιαστης διευθυντής μας, τα μοίρασε στους μαθητες του μόνου τμήματος στο οποίο είχαμε κρουσμα γιατί μας είπε ότι η δδε τα έστειλε για τα παιδιά. το ότι ήταν για ένας το έμαθα από το νηπιαγωγειο του παιδιού όταν ρώτησα πού είναι τε τεστ που έστειλαν για τους μαθητες σε περίπτωση κρούσματος…
Στέλνουν αρκετά για μαθητές και εκπαιδευτικούς, εμβολιασμένους! Οι ανεμβολίαστοι κάνουν ράπιντ. Οι μαθητές σίγουρα στα σημεία όπου διεξάγονται δωρεάν. Για τους εκπαιδευτικούς δεν γνωρίζω. Δεν έχουμε ανεμβολίαστο εξάλλου στο Λύκειό μας πια.

Υπάρχει μια κακή διάθεση...εδώ μέσα. Τόσο πολύ αγαπάτε τη δουλειά σας!!!! Εμβολιασμός, μάσκα υψηλής προστασίας, τον σταυρό μας και το χαμόγελό μας!!! Τα σχολεία κακώς είχαν κλείσει για τόσο μεγάλο διάστημα...στην Ευρώπη έχουν ανοίξει από τη Δευτέρα ήδη τα σχολεία.

Το πρόβλημα θα είναι οι απουσίες καθηγητών και μαθητών- κρουσμάτων για μεγάλο διάστημα...

Όσα φροντιστήρια ξεκίνησαν με τηλεκπαίδευση είχαν κρούσματα στο προσωπικό τους και δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν να κολλήσουν μαθητές...

Εφόσον είναι όλα ανοιχτά, τα σχολεία θα παραμείνουν και τελευταία πρέπει να κλείνουν!!! Εκτός αν προτιμάτε λοκντάουν κανονικό, γνήσιο, τύπου Κίνας...μόνο αυτό "καθαρίζει"!!! Ποιος το αντέχει όμως;;

12
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 04, 2022, 07:55:56 μμ »
Ποιος ο λόγος να μην ανοίξουν τα σχολεία από την στιγμή που όσοι είμαστε ανεμβολιαστοι δεν φοβόμαστε αλλά και όσοι είναι εμβολιασμενοι αισθάνονται ασφαλείς αφού έχει εμβολιαστεί η συντριπτική πλειοψηφία εκπαιδευτικών και μαθητών (αφού θεωρούν ότι ο εμβολιασμός τους προφυλάσσει).

Μήπως τελικά οι εμβολιασμένοι φοβουνται να ανοίξουν τα σχολεία γιατί συνειδητοποιούν ότι έχει αδυνατίσει το ανοσοποιητικό τους σύστημα και κολλούν τα πάντα;
Εννοείται!!! Ανοιχτά σχολεία...έχουμε εμβολιαστεί για να κινούμαστε άνετα. Και να κολλήσουμε, φόβο δεν έχουμε πια!!

13
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 03, 2022, 10:34:57 μμ »
Αν ίσχυαν όλες αυτές οι φήμες, θα είχαμε ανοίξει για μισό μήνα ίσα-ίσα φέτος. Πέρυσι είχε ένα νόημα το κλείσιμο, γιατί δεν υπήρχε εμβόλιο. Τώρα τέλος. Είμαστε προστατευμένοι. Οι ελάχιστοι που δεν είναι, έχουν βρει τον τρόπο να είναι εκτός τάξης (απόσπαση σε διδε, διαπεριφερειακά τμήματα κλπ. ). Τα σχολεία είναι απαραίτητο να είναι ανοιχτά!!! Ως εκπαιδευτικοί δεν θα έπρεπε ούτε καν να περνά από το μυαλό μας το κλείσιμο, όχι να τολμάμε να το αναρτούμε, δημοσιοποιούμε κιόλας σαν κάτι το φυσιολογικό. Αν αποφασιστεί αύριο παράταση διακοπών ή διακοπή για μια εβδομάδα στα τέλη του Γενάρη, καλώς. Θα παραταθεί το έτος για ανάλογο διάστημα και όλα οκ. Την τηλεκπαίδευση δεν την θέλουμε ξανά. Ήταν λύση ανάγκης. Ευτυχώς που υπήρξε. Αλλά τέλος!!! Δεν αντέχεται άλλο...

14
Για να φανταστώ! Προκηρύσεται γραπτό ΑΣΕΠ και εμφανίζονται 30000 φιλόλογοι για 200 θέσεις.Βάλτε και όλους τους υπόλοιπους και όλους τους κλάδους ειδικής αγωγής και τους ΕΒΠ, γιατί αυτοί θα μείνουν εκτός;Σκεφτείτε οργάνωση επιτροπών για τα θέματα,έλεγχο παραβόλων έλεγχο πιστοποιητικών,ούτε σε δέκα χρόνια δεν τελείωνουν
Με ένα παράβολο της τάξης των 50 ευρώ ανά αντικείμενο, όλα γίνονται!! Δείτε σύστημα Κύπρου...

Σελίδες: 123 ... 68

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30907
  • Τελευταία: mariamorgan
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1095444
  • Σύνολο θεμάτων: 18347
  • Σε σύνδεση σήμερα: 385
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 3
Επισκέπτες: 305
Σύνολο: 308

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.095 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.