Σύνολο ψηφοφόρων: 153
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν πληρωνεις τιποτα. μονο αιτηση κανεις. στην ενσταση πληρωνεις
Σύμφωνα με την προκήρυξη υπ' αριθμόν 2Π/2008, παράστημα Α, άρθρο 5/
Παράθεση από: kathysara στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 11:21:20 pmΣύμφωνα με την προκήρυξη υπ' αριθμόν 2Π/2008, παράστημα Α, άρθρο 5/
Πόσες σελίδες γράψατε στη διδακτική; Αν και κάπου είχα διαβάσει μέσα στο φόρουμ πριν από πολύ καιρό ότι "καλός" αριθμός σελίδων είναι 3-4.. Εσείς πόσες γράψατε;; Προσωπικά, νομίζω ότι το παράκανα. Έγραψα νέα και μου βγήκαν περίπου 13-14 σελίδες..Αλλά γενικά κάνω πολύ μεγάλα γράμματα και το κείμενο μου είχε πολλά Χ (θα κατέλαβαν τουλάχιστον 2 σελίδες τα Χ που έβαλα...) Θα έλεγα ότι η κάθε ερώτηση ήταν 5,5 σελίδες...
Παράθεση από: swtia στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 10:53:54 amδεν πληρωνεις τιποτα. μονο αιτηση κανεις. στην ενσταση πληρωνειςπου κ ποτε την κάνεις την αίτηση;;
τα παιδαγωγικά δεν ήταν δύσκολα, αλλά ύπουλα!
Παράθεση από: Georgia s στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 10:59:17 amΠαράθεση από: swtia στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 10:53:54 amδεν πληρωνεις τιποτα. μονο αιτηση κανεις. στην ενσταση πληρωνειςπου κ ποτε την κάνεις την αίτηση;;αφου βγουνε οι βαθμολογιες την στελνεις στο ασεπ.οσο για το δευτερο θεμα θεωρω πως δεν μππορει να γινει κατι αφου ακριβως το ιδιο ειχε γινει και περσυ και δεν απεδωσαν οι γκρινιες μας
Παράθεση από: baxev_ch στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 10:02:16 pmπαιδιά θα σας πω τί εκανα κι εγώ στα αρχαία (διδακτική) για να γελάσετε (γιατί εγώ κλαίω ) . Επειδή δεν ήμουν σίγουρη για την προέλευση του στίχου, και η Νέκυια μου φάνηκε πολύ εύκολη επιλογή.....το μυαλό μου άρχισε να "δουλεύει" επικίνδυνα.....Λέω: για να ρωτάνε το στίχο μήπως είναι στα εντος ύλης και το είπε κανένας Οδυσσές όταν βρισκόνταν στην Καλυψω? Έτσι -εγώ η έξυπνη- αποφάσισα να τα γράψω και τα δύο!!!!!!!!!!!!!!!! και φυσικά τώρα χτυπάω το κεφάλι μου........Παρηγορήστε με βρε παιδιά...λέτε να μου μηδενίσουν όλο το θέμα;υπάρχουν και χειρότερα!!!εγώ ήμουν ανάμερα στον Αχιλλέα και στον Τηλέμαχο εκεί που μιλάει με την Αθηνά -Μέντη.Αφού λοιπόν σκέφτηκα ότι το πρώτο είναι εκτός ύλης επέλεξα το δεύτερο και έκανα μια ωραιότατη εκτός θέματος ανάπτυξη!!!!!!!!!
παιδιά θα σας πω τί εκανα κι εγώ στα αρχαία (διδακτική) για να γελάσετε (γιατί εγώ κλαίω ) . Επειδή δεν ήμουν σίγουρη για την προέλευση του στίχου, και η Νέκυια μου φάνηκε πολύ εύκολη επιλογή.....το μυαλό μου άρχισε να "δουλεύει" επικίνδυνα.....Λέω: για να ρωτάνε το στίχο μήπως είναι στα εντος ύλης και το είπε κανένας Οδυσσές όταν βρισκόνταν στην Καλυψω? Έτσι -εγώ η έξυπνη- αποφάσισα να τα γράψω και τα δύο!!!!!!!!!!!!!!!! και φυσικά τώρα χτυπάω το κεφάλι μου........Παρηγορήστε με βρε παιδιά...λέτε να μου μηδενίσουν όλο το θέμα;