0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται ασήμαντο το να τρώνε στην τάξη, να πετάει πράγματα ο ένας στον άλλο και να μας ειρωνεύονται. Και το χειρότερο είναι πως μας έχουν πάρει χαμπάρι και τα παιδιά.
εγώ αυτό που βλέπω έίναι ότι μέσα στις τάξεις είμαστε απολύτως μόνοι μας και δεν προκειται να μας υποστηρίξει κανένας. ίσα ίσα όλοι θα πούν που εσυ δεν έκανες καλά τη δουλειά σου. θεωρώ ότι και οι προιστάμενοι και οι συμβουλοι από τη στιγμή που σταματάνε τη διδασκαλία μας βλέπουν κάτω από άλλη σκοπιά. και φυσικά την αρνητική
Μια και ανέφερες τους γιατρούς................Παραμονές Χριστουγέννων του 2005,ο θείος μου,γυναικολόγος,έχει άδεια και πίνουμε καφέ στο σπίτι μας.Χτυπάει το κινητό του,χλωμιάζει και φεύγει για το νοσοκομείο όπου δούλευε.Μετά από 2 ώρες επέστρεψε το ίδιο χλωμός και έκατσε στο πεζούλι της αυλής.Με κοίταξε και μου είπε : Πρέπει να είσαι πολύ περήφανη για το θείο σου. Μόλις έσωσα μία γυναίκα 32 ετών που στη γέννα του 3ου της παιδιού έπαθε μητροραγία. Όταν έφτασα στο νοσοκομείο είχε 0 πίεση και οι άλλοι επάνω έπιναν καφέ................δεν κατέβηκαν καν να τη βοηθήσουν..............Λοιπόν αυτοί οι κάποιοι, πέρασαν το θείο μου από πειθαρχικό,γιατί λέει εκείνη την ημέρα δεν έπρεπε να αναλάβει το περιστατικό αφού ήταν σε άδεια.Φυσικά και έγιναν διευθυντές αυτοί οι κάποιοι ενώ ο θείος μου όχι,δεδομένου του πειθαρχικού,παρότι μια ζωή αναλάμβανε αυτός τους ειδικευόμενους.Το ξέρω ότι άσχετο με το forum,το χρωστούσα όμως στη μνήμη του θείου μου.