0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή διάβασα ότι σε περίπτωση εκδρομής μαθητών στο εξωτερικό πρέπει να ενημερωθεί (αφού εγκριθεί η μετακίνηση) και το τμήμα Ε1 του υπουργείου εξωτερικών και η αντίστοιχη πρεσβεία της Ελλάδος στο εξωτερικό , το είπα στο διευθυντή μου και αυτός μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Εσείς γνωρίζετε κάτι συνάδελφοι σχετικά με αυτό;Ευχαριστώ
Για τις πολυήμερες λέω, και αυτές που δεν εντασσονται σαφώς σε συγκεκριμένη εκπαιδευτική δραστηγριότητα για ορισμένο αριθμό μαθητών που έχουν δουουλέψει για κάτι (πχ επίσκεψη σε ΚΠΕ). Αυτες είναι το θέμα μου. Ακόμα κι η μονοήμερη, χρησιμη είναι αρκεί να μην πιέζεται κάποιος από το σχολείο. Κατα τ' άλλα δεν έχω θέμα και με περιπατο σκέτο περίπατο για χαβαλέ. Κι αυτό ανάγκη το έχουν. Και τα παιδιά που πάνε στο ΚΠΕ και θελουν το βράδυ να χαζολογήσουν στα δωμάτια, κι αυτό σοτ πρόγραμμα είναι και πάντα το επέτρεπα κι ας ήμουν μετά με τρεις ώρες ύπνο να σκαρφαλωνω στα κατσάβραχα για την επίσκεψη πεδίου. Δεν με νοιάζουν αυτά. Αλλά το να πας δήθεν στην Κρήτη και να κοιμούνται στο λεωφορείο επειδή ξενύχτησαν σε κάθε παρακμιακό επαρχιακό σκυλάδικο και να ξυπνάνε μετά βίας για να βγει μια ομαδκή φωτό στην Κνωσό έτσι για τα προσχήματα, δεν το καταλαβαίνω. Και να έχεις και το άγχος αν θα γυρίσουν αρτιμελή, αν θα αποφασίσουν να διαιωνίσουν το είδος, να πιουν όλο το
Τα γυμνάσια από επαρχία συνήθως πηγαίνουν στην Αθήνα τριήμερη για τη
Για να δουν κάτι άλλο, έξω από τον τόπο τους και να πάνε όλοι μαζί πριν χωριστούν στο λύκειο.Συνήθως μονοήμερες πάνε η Α΄και η