0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
AΞΙΟΚΡΑΤΙΑ:Ρύθμιση για να διοριστούν σταδιακά, βάση ποσοστού, την προσεχή πενταετία, όσοι είναι ήδη στους πίνακες, έχουν επιτυχία στον ΑΣΕΠ και καθαρά μόρια (άρα, προηγούμενη εκκαθάριση των πινάκων από κάθε, νομότυπη ή μη, παρατυπία).Διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ (ενός, όμως, αξιοκρατικού ΑΣΕΠ και όχι ενός καρκινώματος με πλείστα ψεγάδια), βάση του λοιπού ποσοστού την 5ετία κι εξ ολοκλήρου στη συνέχεια.Να η αξιοκρατία και το νοικοκύρεμα ..., πράξτο και κάνε το γνωστό γρήγορα ...
Παράθεση από: ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:44:03 pmΠαράθεση από: catwoman στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:31:37 pmΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΙΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? Κλειδώνουν οι πίνακες.Ο πίνακας αναπληρωτών ωρομισθίων γίνεται πίνακας διορισμών.ΟΚ, αρκει να βγουν απο τον πινακα οσοι δεν εχουν καμία επιτυχια ΑΣΕΠ (γιατι πώς απεκτησαν την προϋπηρεσια?) και να ξαναμπουν οταν τα καταφερουν.
Παράθεση από: catwoman στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:31:37 pmΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΙΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? Κλειδώνουν οι πίνακες.Ο πίνακας αναπληρωτών ωρομισθίων γίνεται πίνακας διορισμών.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΙΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???
Υπάρχουν παλαιοί συνάδελφοι οι οποίοι προτιμούσαν να δουλεύουν αναπληρωτές στην πόλη τους παρά να διορισθούν μακριά. Περίμεναν να ανοίξουν θέσεις στην περιοχή τους. Είναι αυτοί με 80+ μόρια στους πίνακες διορισμών. Δεν σας έκανε ποτέ εντύπωση γιατί δεν διορίζονται αφού είναι πρώτοι;
Παράθεση από: utenar στις Νοεμβρίου 14, 2009, 02:05:48 pmΠαράθεση από: ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:44:03 pmΚλειδώνουν οι πίνακες.Ο πίνακας αναπληρωτών ωρομισθίων γίνεται πίνακας διορισμών.ΟΚ, αρκει να βγουν απο τον πινακα οσοι δεν εχουν καμία επιτυχια ΑΣΕΠ (γιατι πώς απεκτησαν την προϋπηρεσια?) και να ξαναμπουν οταν τα καταφερουν.Tι λές τώρα, ρε συνάδελφε?? Είμαι ΠΕ07, δεν πρόλαβα να δώσω ακόμα ασεπ, είμαι ωρομίσθιος λόγω έλλειψης τησ ειδικότητας μου στον νομό μου και μου λες, πως αποκτώ προυπηρεσία??? ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ...
Παράθεση από: ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:44:03 pmΚλειδώνουν οι πίνακες.Ο πίνακας αναπληρωτών ωρομισθίων γίνεται πίνακας διορισμών.ΟΚ, αρκει να βγουν απο τον πινακα οσοι δεν εχουν καμία επιτυχια ΑΣΕΠ (γιατι πώς απεκτησαν την προϋπηρεσια?) και να ξαναμπουν οταν τα καταφερουν.
Κλειδώνουν οι πίνακες.Ο πίνακας αναπληρωτών ωρομισθίων γίνεται πίνακας διορισμών.
Παράθεση από: catwoman στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:31:37 pmΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΙΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? Κλειδώνουν οι πίνακες.Ο πίνακας αναπληρωτών ωρομισθίων γίνεται πίνακας διορισμών.Όλοι θα διορισθούν σε βάθος 15ετίας. (τόσο φτάνουν κάποιες και όχι όλες οι ειιδικότητες)Διορισμοί: 80% πίνακα διορισμών - 20%ΑΣΕΠ. Στον ΑΣΕΠ δεν έχει δικαίωμα να δώσει κανείς από τον πίνακα. ΑΣΕΠ μόνο όσοι έχουν μηδενική προϋπηρεσία.Αναπληρωτές ωρομίσθιοι μόνο απ' τον πίνακα ώστε αν θες να βελτιώσεις την σειρά σου για γρηγορότερο διορισμό.Όταν τελειώνει ο πίνακας κάθε ειδικότητας από τότε και μετά ΜΟΝΟ ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ στις Νοεμβρίου 14, 2009, 02:09:08 pmΥπάρχουν παλαιοί συνάδελφοι οι οποίοι προτιμούσαν να δουλεύουν αναπληρωτές στην πόλη τους παρά να διορισθούν μακριά. Περίμεναν να ανοίξουν θέσεις στην περιοχή τους. Είναι αυτοί με 80+ μόρια στους πίνακες διορισμών. Δεν σας έκανε ποτέ εντύπωση γιατί δεν διορίζονται αφού είναι πρώτοι; Κι απο ποιον πινακα τους πηραν, αφου δεν ειχαν ΑΣΕΠ? Αν θυμαμαι καλα, μετα το 1998 δεν εμπαινες στον πινακα αναπληρωτων χωρις ΑΣΕΠ.Παντως, αυτοι οι ελαχιστοι μπορουν να διοριστουν αμεσα με το 30μηνο. Καιρος να ξεκουνηθουν απο την περιοχη τους, ε?Παράθεση από: eMPe στις Νοεμβρίου 14, 2009, 02:13:41 pmΠαράθεση από: utenar στις Νοεμβρίου 14, 2009, 02:05:48 pmΠαράθεση από: ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:44:03 pmΚλειδώνουν οι πίνακες.Ο πίνακας αναπληρωτών ωρομισθίων γίνεται πίνακας διορισμών.ΟΚ, αρκει να βγουν απο τον πινακα οσοι δεν εχουν καμία επιτυχια ΑΣΕΠ (γιατι πώς απεκτησαν την προϋπηρεσια?) και να ξαναμπουν οταν τα καταφερουν.Tι λές τώρα, ρε συνάδελφε?? Είμαι ΠΕ07, δεν πρόλαβα να δώσω ακόμα ασεπ, είμαι ωρομίσθιος λόγω έλλειψης τησ ειδικότητας μου στον νομό μου και μου λες, πως αποκτώ προυπηρεσία??? ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ...Οταν περασεις ΑΣΕΠ, θα μπορεσεις να ξαναμπεις στον πινακα και να διοριστεις.Ασε που δουλευεις στη θεση καποιου αλλου ΠΕ07 μ'επιτυχια ΑΣΕΠ, που ευχαριστως θα ερχοταν εκει να δουλεψει αν ηξερε οτι υπαρχει ελλειψη στο νομο σου. (οπως ειναι το συστημα, μπορεις να κανεις αιτηση μονο σε μια Περιφερεια κι ετσι ατομα με λιγοτερα μορια καταληγουν να προσπερνουν ατομα με περισσοτερα...)
Παράθεση από: utenar στις Νοεμβρίου 14, 2009, 02:23:09 pmΟταν περασεις ΑΣΕΠ, θα μπορεσεις να ξαναμπεις στον πινακα και να διοριστεις.Ασε που δουλευεις στη θεση καποιου αλλου ΠΕ07 μ'επιτυχια ΑΣΕΠ, που ευχαριστως θα ερχοταν εκει να δουλεψει αν ηξερε οτι υπαρχει ελλειψη στο νομο σου. (οπως ειναι το συστημα, μπορεις να κανεις αιτηση μονο σε μια Περιφερεια κι ετσι ατομα με λιγοτερα μορια καταληγουν να προσπερνουν ατομα με περισσοτερα...)Κι αφού δηλαδή με κάλεσαν (με το μέχρι πρότινος ισχύον καθεστώς) σαν ωρομίσθιο, εγώ θα τους έλεγα ΟΧΙ, επειδή υπάρχει κάπου κάπως κάποτε καποιοςμε καποια επιτυχία, που δεν ηθελε να ξεβολευτει απο το τόπο του???
Οταν περασεις ΑΣΕΠ, θα μπορεσεις να ξαναμπεις στον πινακα και να διοριστεις.Ασε που δουλευεις στη θεση καποιου αλλου ΠΕ07 μ'επιτυχια ΑΣΕΠ, που ευχαριστως θα ερχοταν εκει να δουλεψει αν ηξερε οτι υπαρχει ελλειψη στο νομο σου. (οπως ειναι το συστημα, μπορεις να κανεις αιτηση μονο σε μια Περιφερεια κι ετσι ατομα με λιγοτερα μορια καταληγουν να προσπερνουν ατομα με περισσοτερα...)
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 1) ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ2) ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΣΕΠ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ