0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παντως εγω ακομα τι θελει να κανει η Διαμαντοπουλου δεν εχω καταλαβει..
κάτι σαν τον εμφύλιο...άντε να μπορέσει τώρα να πεισει ο ένας τον άλλο ότι δεν είναι βυσματούχος κ ότι δουλεψε χωρίς μέσον... άσχημοι καιροί...έχετε δίκιο: υπάρχει κρίση κ φαίνεται..αλλά όχι τόσο οικονομική..κρίση σοβαρότερη κ πιο επικίνδυνη...δεν ξέρω αν ήταν πάντα έτσι πάντως ξέρω ότι απο το 97 κ μετά μας πήρε ο δι... κ μας σήκωσε!
Στόχος τους δεν είναι ούτε ο ΑΣΕΠ ούτε η Διαφάνεια ούτε η Αξιοκρατία. Αν τα ήθελαν πραγματικά όλα αυτά, θα τα είχαν πραγματοποιήσει προ καιρού. Στόχος τους είναι, αντιλαμβάνομαι, να μας έχουν διαρκώς σε αναμμένα κάρβουνα, να μην έχουμε υψηλό ηθικό , σταθερή ψυχολογία, να μη θεωρούμε τίποτε ως δεδομένο. Η αξιοκρατία και η διαφάνεια δεν συμβαδίζουν με ασέβεια προς των κόπο ανθρώπων που προσπάθησαν αποκτώντας μόρια μέσα από διαδικασίες που προβλέπονται από το ΥΠΕΠΘ. Δεν έχουν καμία σχέση με τη πρόκληση κλίματος αναστάτωσης, αβεβαιότητας και τη δημιουργία ψυχολογίας ανεπαρκούς και αναξιοπρεπούς ανθρώπου. Πρώτα σεβασμός στον άνθρωπο .
Αν μπάζει το παράθυρο στο σπίτι , φτιάχνεις το παράθυρο , δεν γκρεμίζεις το σπίτι. Αλλά, όπως είπα και στην αρχή στόχος δεν είναι ούτε το ΑΣΕΠ ούτε η αξιοκρατία. Ζούμε σε μία εποχή κρίσης και αυτό πρέπει να αποδεικνύεται διαρκώς.
Ποιος ειναι ο απωτερος σκοπος;Το συστημα χαρακτηριζεται εν μερη απο εξωφθαλμα προβληματα τα οποια κατεστησαν ορατα εν μεσω οικονομικης υφεσης... Υποψιαζομαι λοιπον οτι δεν ειναι θεμα στοχευμενης πολιτικης καθυποταξης και εργασιακης χειραγωγησης του εκπαιδευτικου, ειναι θεμα αγνοιας στην αντιμετωπιση των προβληματων, ισοπεδωτικης αγνοιας της νεας ηγεσιας, μπολιασμενης με αυταρχισμο και δοκησισοφια... Δεν ξερουν οι ανθρωποι...και στην αγνοια τους και τον ερασιτεχνισμο τους γινονται επικινδυνοι, αφου στερουνται μιας σφαιρικης αντιληψης για τον τροπο λειτουργιας του συστηματος, για τις συνεπειες που θα επιφερει η εφαρμογη των προτεινομενων μετρων και για τις ιδιες τις βασικες αρχες που διεπουν το προγραμμα τους...
ο κόσμος δεν είναι ενημερωμένος...!!!!ούτε καν ο εκπαιδευτικός...στα μμε προβάλλονται επιλεκτικά τα θετικά σημεια του νομοσχεδίου κ οι εκπαιδευτικοι παρουσιάζονται ως τεμπέληδες κ χαραμοφαιδες..αυτά τα χάλια που γινόταν τόσα χρόνια απο όσους είχαν μέσον, πληρώνει τώρα ολοκληρος ο εκπαιδευτικός κλάδος...