0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Νοεμβρίου 18, 2009, 04:38:06 pmΚοινώς θα δίνουμε και θα ξαναδίνουμε κάθε 2 χρόνια για να είμαστε πάντα στους επιτυχόντες...;;!! Αυτό δεν έχω καταλάβει...και αυτό νομίζω είναι το μεγαλο αγκάθι!!Θα είναι αγκάθι για όσους περνούνκαι ξαναπερνούν Ασεπ. Θα λιώσουν μέχρι να διοριστούν μόνιμοι. Αν όμως εφαρμόσει Ασεπ παντού πρέπει να διεκδικήσουμε- με τη διαβούλευση- το 24 μηνο + Ασεπ να κατεβεί,πχ σε 20 μηνο + Ασεπ ή ας το ζητήσουμε πιο κάτω για να έχουμε περιθώριο συμφωνίας. Ε;
Κοινώς θα δίνουμε και θα ξαναδίνουμε κάθε 2 χρόνια για να είμαστε πάντα στους επιτυχόντες...;;!! Αυτό δεν έχω καταλάβει...και αυτό νομίζω είναι το μεγαλο αγκάθι!!
Παράθεση από: bagelis_s στις Νοεμβρίου 17, 2009, 08:02:10 pmχαθηκε η μπαλα... καπου λεει πως επιλεχτικαν αναπληρωτες χωρις κανενα κριτηριο? η κανω λαθος? κ ποιοι τους επελεξαν? κ αν εγινε παρανομια γιατι δεν επεμβαινει εισαγελεας?αλλα τελικα μαλλον δεν αξιζω τπτ γιατι το πτυχιο μου αν ειναι αριστα το 20 δυστηχως εχω κοπει ειμαι στο 6 Στα εκκλησιαστικά και στη Σιβ/δειο αλλά και στον Οαεδ χωρίς κριτήρια μπήκαν!! Μάλλον μπήκαν με κριτήρια αδιαφανή και μεθόδους διάτρητες.
χαθηκε η μπαλα... καπου λεει πως επιλεχτικαν αναπληρωτες χωρις κανενα κριτηριο? η κανω λαθος? κ ποιοι τους επελεξαν? κ αν εγινε παρανομια γιατι δεν επεμβαινει εισαγελεας?αλλα τελικα μαλλον δεν αξιζω τπτ γιατι το πτυχιο μου αν ειναι αριστα το 20 δυστηχως εχω κοπει ειμαι στο 6
Αν τελικά διοριζόμαστε μόνο με ΑΣΕΠ, θα πρέπει να μην ισχύσουν οι προηγούμενοι ΑΣΕΠ και να δώσουμε όλοι υπό ίσους όρους, διότι ο καθένας έκανε τον προγραμματισμό του και δεν κατέβηκε σε όλους τους διαγωνισμούς των προηγούμενων ετών. (Από τα νησιά ο κάθε ΑΣΕΠ κόστιζε 800 ευρώ και κατακουρασμένοι οι νησιώτες έμπαιναν στις αίθουσες του διαγωνισμού). Άλλες φορές τα θέματα ήταν βατά και άλλες φορές δύσκολα. Τους μαθηματικούς στον τελευταίο ΑΣΕΠ τους ήπιαν το αίμα με το καλαμάκι.Να μην ισχύουν οι παλιοί ΑΣΕΠ. Όλα να ξεκινήσουν εκ του μηδενός.
Της Διαμαντοπούλου της δώσαν ένα υπουργείο και αυτή νομίζει ότι έπιασε τον Πάπα....ξέρετε απο που. Είναι πολύ λίγη για να συντονίσει την Εκπαίδευση. Όλα τα υπόλοιπα είναι για λαική κατανάλωση...
ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ, το "βύσμα στην ΠΔΣ" το σταμάτησε ή δεν το σταμάτησε η ίδια η Διαμαντοπούλου;;ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ!ΠΟΥ ΑΚΡΙ
(φανταστειτε σε μια δεκαετια
Παράθεση από: utenar στις Νοεμβρίου 18, 2009, 07:45:38 pm (φανταστειτε σε μια δεκαετια