0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: diana2 στις Μαΐου 12, 2010, 07:40:08 pmΚαι δεν υπήρχε κάποια διστακτικότητα στην πρόσληψη κάποιου μη
Και δεν υπήρχε κάποια διστακτικότητα στην πρόσληψη κάποιου μη
"Σε όλη την Αγγλία υπάρχουν τα "βασικά" προϊόντα της Ελληνικής διατροφής (φέτα και γιαούρτι!!!!!)...Τι άλλο να σας πω;"τι μαρκα ηταν η φετα και το γιαουρτι για να αποφασισω αν μπορω να ζησω ή οχι εκει...; δεν αστειευομαι παιδια, εχω φιλους και συγγενεις σε διαφορα μερη του κοσμου και οποτε ερχονται ελλαδα κανουν σαν τρελοι για τα χορτα ή τα γαλακτοκομικα. μια φιλη με ενθουσιασμο μου δηλωνε "βρισκω και το ελληνικο γιαουρτακι μου της φαγε...", για μενα αυτο σημαινει=σκουπιδι. βρεθηκα προσφατα σε ενα απο τα κεντρα του κοσμου οπου η διατροφη ηταν καθημερινο προβλημα...υγ. εμμακι ελπιζω να μην παρεξηγηθεις, διαβαζω με προσοχη ολες τις πολυτιμες πληροφοριες που ολοι σας δινετε.
Ο καιρός, το κλίμα είναι το πρόβλημα σ' αυτές τις χώρες παιδιά. Όλα τα άλλα είναι κάπως λυμένα. Όποιος δεν έχει πεινάσει στην Ελλάδα (χωρίς βοήθειες), μπορεί να ζήσει καλά σε οποιάδήποτε χώρα του κόσμου...Αν κάποιος είναι 25 - 30 θα τον συμβούλευα να μεταναστεύσει για λίγο.Την ομορφιά της Ελλάδας δεν τη βρίσκεις πουθενά. Είναι όμως "δύστροπη", "καπριτσιόζα", "ψεύτρα", αλλά πολύ όμορφη και ερωτεύσιμη...Εζησα χρόνια στην Γερμανία. Δεν λέω, ήταν φερέγγυα, ήρεμη.... Που και που την σκέφτομαι τελευταία, αλλά και να γυρίσω πίσω, πάλι την Ελλάδα θα σκέφτομαι και ας με πλήγωσε τόσες φορές [/quoteΣυμφωνώ κι εγώ...αλλά το είπα και σε άλλο topic πριν...εγώ ετοιμάζομαι για Κύπρο...είναι το ίδιο τοπίο,η ίδια γλώσσα (παρόλη την διάλεκτό τους) και το ίδιο φως της Μεσογείου με τον ίδιο ήλιο να λούζει αρχαιοελληνικούς ναούς παντού γύρω σου όπως κι εδώ...!!