0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια καλή λύση θα ήταν να βγαίνουν ξεχωριστά θέσεις για άτομα με πολλά ακαδημαικά προσόντα, ώστε να τους δωθεί μία ευκαιρία να μπουν στην εκπαιδευση, και ξεχωριστά για άτομα με προυπηρεσία, από τη σειρά του πίνακα αναπληρωτών ας πούμε, για να μπορέσουν και άνθρωποι που τρέχουν χρόνια σε σχολεία να αποκτήσουν παιδαγωγική επάρκεια και να διοριστούν.
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 04:53:32 pmΜια καλή λύση θα ήταν να βγαίνουν ξεχωριστά θέσεις για άτομα με πολλά ακαδημαικά προσόντα, ώστε να τους δωθεί μία ευκαιρία να μπουν στην εκπαιδευση, και ξεχωριστά για άτομα με προυπηρεσία, από τη σειρά του πίνακα αναπληρωτών ας πούμε, για να μπορέσουν και άνθρωποι που τρέχουν χρόνια σε σχολεία να αποκτήσουν παιδαγωγική επάρκεια και να διοριστούν.Γίνεται αυτό. Από τον πίνακα αναπληρωτών εισάγονται ξεχωριστά.
Κανένα νέο κανείς πότε θα βγούν τα αποτελέσματα στη ΑΣΠΑΙTE; Δεν κατάλαβα αυτό το σύστημα με τις ενστάσεις. Έστω ότι έχουν υπολογίσιε σωστά τα μοριά μου και έμεινα από έξω, πως στο καλό θα κάνω ένσταση; Eννοείται ότι πρέπει να έχω βύσμα για να με πάρουν μέσω έστασης;
Καλημερα Χαρα!!! Μεχρι την επομενη Παρσκευη θα εχουν βγει.....Αντε φτασαμε στο τελος!!!! Ελπιζω να μην εχει κι αλλη αναβολη!!!!Καλη επιτυχια σε ολους!!!
Στο ευχομαο Χαρα!! Κι εγω το θελω πολυ....για τι ειδικοτητα εκανες?
με 25 μορια πας πουθενα η μπα?