0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 08:51:49 pmΕγώ σου προτείνω να κάνεις υπομονή να φύγεις από αυτό το σχολείο, δεν θα τον αλλάξεις εσύ αυτόν.Μέχρι τότε τουμπεκί και κάνε την δουλειά σου όπως ξέρεις εσύ, με ελάχιστη επαφή μαζί.Δεν αξίζει να χαλάσεις την ψυχολογία σου για ένα βλάκα.Έλα όμως που κάποιες ειδικότητες δεν μπορούν να έχουν ελάχιστη επαφή με το δ/ντή!!! Γιατί απλούστατα δεν μπορεί να λειτουργήσει το σχολείο.αναφέρομαι στην ειδικότητά μου-Πληροφορική-. Εκεί τι κάνεις; Εγώ πάντως ζήτησα απόσπαση γιατί θα έσπαγαν σίγουρα τα νεύρα μου. Παλιότερα ανεχόμουν τον κάθε ...... ή καθόμουν και έβγαζα δουλειά για τη δ/νση και μέχρι το απόγευμα γιατί το γούσταρα, αλλά και γιατί καθόταν μαζί μου και ο Δ/ντής, ο οποίος ήταν "ξηγημένος" με όσους νοιάζονταν για το σχολείο, αλλά και δούλευε ρε παιδιά ο άνθρωπος. Όταν λοιπόν παρουσιάστηκα σε σχολείο όπου τον δ/ντή τον κορόϊδευαν και του συμπεριφέρονταν με άσχημο τρόπο (οι μόνιμοι και ντόπιοι), όταν είδα 2 αίθουσες καθηγητών γιατί ήταν χωρισμένοι σε στρατόπεδα, όταν ο δ/ντής μου είπε ότι θα ήθελε να έχει τον προηγούμενο συνάδελφο και άλλα πολλά --------εκεί λοιπόν μου έφυγε κάθε όρεξη για δουλειά, ευγένεια, και άλλα τέτοια ωραία.
Εγώ σου προτείνω να κάνεις υπομονή να φύγεις από αυτό το σχολείο, δεν θα τον αλλάξεις εσύ αυτόν.Μέχρι τότε τουμπεκί και κάνε την δουλειά σου όπως ξέρεις εσύ, με ελάχιστη επαφή μαζί.Δεν αξίζει να χαλάσεις την ψυχολογία σου για ένα βλάκα.
Συνάδελφοι, αν και αναπληρωτρια, εχω να πω τα εξης...Σε κάποιο σχολείο που ειχα προσληφθει ημουν συνεπής, τυπική, βοηθούσα οσο μου το επετρεπαν οι γνωσεις μου αλλά και οι αρμοδιοτητες μου και σχετικα ολα καλά με τους συναδελφους. Ο διευθυντης ομως με ειχε βάλει στο ματι γιατι αραγε???Επειδή μετα απο καθε σύλλογο δεν καθομουν παραπανω...στο μικρο τσιμπουσι που διοργανωναν ο διευθυντης και καποιοι καθηγητές-κολλητοι του. Πολλες φορες παρανομουσε και καθυστερουσε σκανδαλωδως να ξεκινησει το συλλογο γιατι αποφασιζαν τι κοψιδια να παραγγειλουν...Όταν 3 συνεδελφοι (αναπληρωτες) διαμαρτυρηθηκαμε εισπραξαμε ειρωνικα σχολια τυπου...εχετε ιδιαιτερα μετα???Καναμε χρηση λοιπον της σχετικης νομοθεσιας για συνελευση συλλογου και πολυ απλα οταν βλεπαμε οτι προκαλουσε φευγαμε γιατι ξεραμε οτι ημασταν καλυμμενοι.Το αποτελεσμα???Προσπαθουσε να βγαλει απο τη μυγα ξυγκι και μας περιμενε στη γωνια...στις αδειες μας εβγαζε την πιστη, ενω υπαρχει νομοθεσια, ενω στους κολλητους του εδινε ακομη και σιωπηλες αδειες. Τους ωρομισθιους δεν τους γουσταρε γιατι...ειχαν πολλη γραφειοκρατια (ωρες, μισθοδοσια κτλ).Επομενως, καλη η τυπικοτητα, η ηρεμια αλλά οταν μας πατανε τον καλο υπαρχουν και οι νομοι τους οποιους πρεπει να γνωριζουμε και να τους τριβουμε στη μουρη οσων νομιζουν οτι το σχολειο ειναι το τσιφλικι τους...