0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα τα ιδιαίτερα είναι.. αθέμιτος ανταγωνισμός προς τα καλά μας φροντιστήρια, που λέει και μια ψυχή εδώ μέσα. Μην κάνετε ιδιαίτερα, να ευχαριστείτε τους καλούς και αγαθούς εργοδότες σας
εμενα παντως μου δινουν 5,4 μεικτα με ενσημα και δωρα και ολασιγουρα υπαρχουν και καλυτερα, αλλα και χειροτεραεγω τωρα θελω να ρωτησω κατι αλλο, και οποιος γνωριζει ας απαντησει βγηκε υποτιθεται νεα αποφαση για την αμοιβηhttp://www.xeniglossa.gr/educational-articles/6242/katotato-oromisthio-gia-tous-ekpaideutikous-sta-kentra-ksenon-glosson-me-nea-egkyklio(ενδεικτικο λινκ, υπαρχουν τοσα)λεει για 21 ωρες 6,7 η ωρααν ομως καποιος εργαζεται για λιγοτερες απο 21 ωρες την εβδομαδα, ποσο θα παιρνει τελικα???συγγνωμη, αλλα προσωπικα αυτο δνε το εχω καταλαβειισως να ειμαι και χαζηαλλα οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει παρακαλωευχαριστω
Η αμοιβή του ωρομισθίου (6,70
καλά και αν τα δεις πες μου
2. τυπικα υπερισχυει των κατα τοπων συλλογικων συμβασεων?ιδιως του συλλογου παλσο αθηνων που μας κατατρωει....
jak σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! και κατι ακομα παιδια...αυτη η αποφαση ειναι "και καλα" οριστικη?τι εννοω..1. θα ισχυσει απο τον προσεχη σεπτεμβρη δηλαδη? αν δνε αλλαξει παλι κατι..2. τυπικα υπερισχυει των κατα τοπων συλλογικων συμβασεων?ιδιως του συλλογου παλσο αθηνων που μας κατατρωει....αν και φανταζομαι μαλλον απο δω και περα ειναι στο χερι των αφεντικων ε?
Προσωπικά θεωρώ ότι σε περιπτώσεις που συνάδελφοι υπέγραψαν το Σεπτέμβριο ατομικές συμβάσεις εργασίας μικρότερες των 6,70, θα έπρεπε εκτός από τον επαναπροσδιορισμό τους, θα έπρεπε να λάβουν και αναδρομικά τη διαφορά που προκύπτει ανάμεσα στα ωρομίσθια για όλο το διάστημα που δούλεψαν με χαμηλότερο από την έναρξη της σύμβασης το Σεπτέμβρη μέχρι την έκδοση της εφαρμοστικής εγκυκλίου
Σε ποια σύμβαση του Πάλσο αναφέρεσαι;