0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικά λυπάμαι για το ότι υπάρχει τόση παραπληροφόρηση…τα δημοσιεύματα αφορούν ελάχιστες περιπτώσεις εισβολής πραγματικής ακραίων τύπου Ανταρσύα και μλ-ΚΚΕ ή ΚΚΕ-μλ δεν ξέρω την διαφορά, οι εκπρόσωποι των οποίων προπηλακίζουν συναδέλφους που θέλουν να αξιολογηθούν και έχουν κάθε νόμιμο δικαίωμα να το κάνουν και Συμβούλους που έρχονται αντιμέτωποι με φασιστικές μεθόδους: ύβρεις, φωνές, χειρονομίες και άλλα ευτράπελα!!!Δεν τιμούν κανέναν μας…δεν εκπροσωπούν κανέναν μας…πρόκειται για μειοψηφικές παρατάξεις, που εμποδίζουν συναντήσεις, οι οποίες γίνονται σε δεύτερο χρόνο. Τι καταφέρνουν; Από ότι φαίνεται να κερδίζουν κοινό! Κάποιοι αισθάνονται ότι αγωνίζονται για αυτούς…στην πραγματικότητα, όπως όλα αυτά τα χρόνια, αγωνίζονται για τη θέση τους. Εκλογές έρχονται και ξέρετε πρόκειται για στελέχη κομμάτων…γιατί κόπτεται ο Leon και άλλοι τέτοιοι εδώ μέσα; Για το δημόσιο σχολείο; Αν πάλευαν για αυτό ούτε ιδιαίτερα θα έκαναν ούτε στις καταλήψεις, που πληγώνουν το δημόσιο σχολείο και επιτείνουν τις ανισότητες στην εκπαίδευση θα πρώτοστατούσαν.Νομίζουν ότι απευθύνονται σε αφελείς…κύριοι, σας ξέρουμε πολύ καλά!Στην Περιφέρειά μου λοιπόν - μια από αυτές που αναφέρατε και στην Κρήτη που έχω πολλούς εκλεκτούς φίλους- να ξέρετε ότι προχωρούν κανονικότατα οι αξιολογήσεις και όσες εμποδίστηκαν έγιναν απλώς λίγο πιο μετά με κόστος για τους νεοδιόριστους…όποιος θέλει να απεργήσει, να απέχει, καλώς! Σεβασμός σε όσους θέλουν να είναι τυπικοί, νόμιμοι και δεν θέλουν να κάνουν επαναστατική γυμναστική προς άγρα ψήφων.
Το ποστ που γράφεις ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.Η αξιολόγηση έχει αποτύχει.Δεν υπάρχει συμμετοχή.Θα το διαπιστώσεις με την προκήρυξη εκλογών και την υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα πάρει παράταση εφαρμογής μέχρι να καταργηθεί από την επόμενη κυβέρνηση.
Στα σόσιαλ, και εδώ, γράφουν αυτοί που την αρνούνται. Δεν έχετε την πραγματική εικόνα. Προχωρά μια χαρά…!!
είναι να βγαίνεις από τα ρούχα σου όμως φίλε JURE, γιατί πάω σε πέντε σχολεία και είναι, όπως φαίνεται, και στα πέντε συνεννοημένοι τις ώρες που πηγαίνω να με κάνουν να πιστέψω ότι δεν κουνιέται φύλλο από αξιολόγηση, αλλά θα τους δείξω εγώ, θα δούνε τι θα πάθουνε... συνέχισε να μας ενημερώνεις, σε παρακαλώ
Απαντώ συνολικά, μπλα μπλα...Τι φοβάστε! Αφού συμμετέχετε σε απεργία - αποχή. Όσοι δεν συμμετέχουν αξιολογούνται κανονικά…
Ότι ποιο δύσκολο το να είσαι ρεαλιστής
Το "ποιο" στη συγκεκριμένη περίπτωση γράφεται ως "πιο" - Να είμαστε ρεαλιστές!