0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αχ Θεέ μου τί λέει ο καθένας!!! Κάποτε με φώναζε ο snipper ότι προσπαθώ να τρομοκρατήσω τον κόσμο (φυσικα φοβόταν μη καταθέσουν όλοι οι θιγόμενοι από μια παρέμβαση στο ΣτΕ).
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Π-Ρ-Ο-Σ-Χ-Ε-Δ-Ι-ΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ
Καλησπέρα Συνάδελφοι (θα ήθελα να πιστεύω!!). Είμαι απόφοιτη του ΤΕΙ Εφαρμογών Πληροφορικής στη διοίκηση και οικονομία και ωρομίσθια καθηγήτρια σε Λύκειο. Μόλις σήμερα ενημερώθηκα γι'αυτή τη διαμάχη και ειλικρινά ανησύχησα. Το μόνο που θα ήθελα να παρατηρήσω είναι ότι -τουλάχιστον για τη δική μου σχολή που ξέρω από "πρώτο χέρι"- το Πρόγραμμα Σπουδών περιελάμβανε και περιλαμβάνει μαθήματα όπως: Προγραμματισμός Η/Υ(Γλώσσες PASCAL,C,C++,JAVA κ.ά.),Πολυμέσα, Πληροφοριακά συστήματα,Λειτουργικά Συστήματα , Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων, Τεχνητή Νοημοσύνη,Αλγόριθμοι κλπ. Αν αυτά δεν είναι μαθήματα με αντικείμενο την ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ τότε τι είναι;;;; Μάλλον με την απορία θα μείνω....Η πρωτοβουλία για δημιουργία συλλόγου των ΠΕ20 είναι ενθαρρυντική μόνο που οι περισσότεροι έχουν άγνοια. Θα ήθελα να δω το προσχέδιο αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το ανοίξω, επίσης με ενδιαφέρει και η δήλωση συμμετοχής.Πάντως για ότι καινούριο να ενημερώνετε. Καλή συνέχεια!
Παρεπιπτόντως....Τετάρτη βράδυ και δεν είδα κάτι νέο για το σύλλογο.