0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητοί κύριοι του ΣΤΕΜΠ (sniper_hellas, pe20 κ.α)2ο
Sorry. Το ξέρω πολύ καλά.Σε αυτό φταίτε εσείς και οι αυτοματιστές που το αφήσανε να γίνει. Μια προσφυγή προς ΟΤΕ για να τους πετάξει έξω για να δουν την γλύκα των προσφυγών. Με το μόνο επιχείρημα τα επαγγελματικά τους δικαιώματα.
-Κάποτε ήταν ένας διευθυντής τμήματος αυτοματισμού που είχε κονέ σε κάποιον διάδρομο του υπουργείου. Τα έκανε πλακάκια με (υποψιάζομαι αλλά δεν μπορώ να κατονομάσω) και ξαφνικά το τμήμα του αναβαθμίστηκε και οι 3.000 απόφοιτοι που υπήρχαν ως τότε άρχισαν να έχουν το δικαίωμα για μια θέση στον ήλιο. 2) Εμπιστεύεται τους διαδρόμους και τα κονέ και βάζει και τον Αυτοματισμό στο παιχνίδι (βλέπετε ο τίτλος του τμήματος στη γλώσσα των διαδρόμων και των κονέ περιέχει τον όρο Πληροφορική)Ξέρετε που "βασίστηκε" το υπουργείο για να βάλει στο παιχνίδι τους Αυτοματιστές που ως τότε είχαν πτυχίο αλλά Δημόσιο δε βλέπαν; - Επικαλέστηκε ένα Π.Δ. που καθορίζει σε ποια τμήματα της Τριτοβάθμιας έχει πρόσβαση κάθε ειδικότητα των ΤΕΕ. Δηλαδή που μπορεί να σπουδάσει ένα παιδί των Τ.Ε.Ε. (σοβαρό επιχείρημα, σωστά;)
Προσωπικά ήμουν διορισμένος στην εκπαίδευση 2 χρόνια, αλλά μετά μου ήρθε διορισμός από ΑΣΕΠ σε κάποια δημόσια υπηρεσία και παραιτήθηκα (ήμουν και μακρία). Τώρα έχω βρει την υγειά μου.
Έχεις δίκιο ανακαλώ, από εδώ και πέρα όποιος μαθητής θέλει να ασχοληθεί με την πληροφορική θα τον στέλνω στο ΤΕΙ Αυτοματισμού, αφού είναι το πλέον σχετικό τμήμα. Και μια και το έφερε η κουβέντα, αφού ενδιαφέρεστε για τον κλάδο σας και δεν θέλετε απλά να χωθείτε στην εκπαίδευση γιατί δεν κάνετε και μια προσφυγή στον ΑΣΕΠ, να σας προσθέσει και εσάς στον κλάδο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες?