Σύνολο ψηφοφόρων: 118
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς ο ΑΣΕΠ έχει προκαλέσει εμφύλιο στις σχέσεις ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς και λυπάμαι που δεν έχει γίνει κάποια σχετική έρευνα.Έχει προκαλέσει ΜΟΝΟ συσσώρευση πικριών.Κάποιοι αντιστεκόμαστε δίνοντας αγώνα για το μάθημα της Ιστορίας.Ακόμα και μη δίνοντας ΑΣΕΠ ξέροντας ότι ως ιστορικοί δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κάνουμε το μάθημά μας.Αν και το σπουδάσαμε κάποτε συνειδητα, το ξεχωρίσαμε από άλλες επιστήμες, μπήκαμε με 18500 μόρια και μιλάμε για εποχές που οι Φιλοσοφικές ήταν σε τρεις-τέσσερις πόλεις μόνο.Εύχομαι κανένας εκπαιδευτικός να μην περάσει τέτοια ματαίωσηΣυγγνώμη για το λάθος
Ειμαι μονιμη γαλλικων ,διοριστηκα μετα κοπων και βασανων με ΑΣΕΠ ενω δουλευα και ειχα και ενα μωρο, οποτε διαβαζα τις νυχτες που κοιμοταν.Οι επιλογες μου ηταν δυο: Η γυμνασιο και να διδασκω Ιστορια να κανω τη γραμματεα , βιβλιοθηκαριο, σε λιγο Κυλικειο , καθαριστρια ετσι οπως παμε ή Πρωτοβαθμια σε 4-5 σχολεια. Επελεξα το δευτερο γιατι δεν ΘΕΛΩ να κανω κατι που δεν ξερω και δε μου αρεσει, αλλα με την ταλαιπωρια που υφισταμεθα γενικως εμεις της β ξενης γλωσσας το τελευταιο που θα κανω ειναι να ζητησω συγνωμη που κοβω διορισμους απο τους φιλολογους, αν ειναι πια δυνατον.
Στο Γυμνάσιο που πηγαίνουν οι ανιψιές μου σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και σε όλα τα τμήματα το μάθημα της Ιστορίας κάνουν οι καθηγητές των ξένων γλωσσών.Κάθε φορά που κάνουμε μαζί το μάθημα μου λένε ότι μόνο μαζί μου το καταλαβαίνουν(λόγω της ειδίκευσής μου στην Ιστορία) και ότι στο σχολείο δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Λυπάμαι αφάνταστα κάθε φορά γιατί αγαπώ τα μαθήματα ιστορίας από παιδί