Σύνολο ψηφοφόρων: 118
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δινουν τις δευτερες αναθεσεις γιατι δε θελουν να παρουν ωρομισθιους της ειδικοτητας και πληρωνουν εξτρα ωρες. Λες και υπαρχει ελλειψη εκπαιδευτικων και δεν μπορουν να παρουν ενα της ειδικοτητας
apri, ο θεσμός των ωρομισθίων υπήρχε πάντα, αλλά δεν γινόταν κατάχρησή του όπως τώρα. Αν υπήρχε κενό 18 ωρών από τις οποίες οι 7 ήταν ώρες Ιστορίας, προσλαμβανόταν αναπληρωτής, γιατί τότε δεν υπήρχε το δέλεαρ των μορίων και κανένας δεν θα δεχόταν να πάει ωρομίσθιος, ειδικά σε σχολεία απομακρυσμένων περιοχών. Τώρα παίρνουν έναν ωρομίσθιο για τις 11 ώρες και δίνουν τις 7 ώρες της Ιστορίας σε εκπαιδευτικούς "συναφών" ειδικοτήτων για συμπλήρωση ωραρίου.[/quote
Για τι πτυχίο μιλάμε γιατί με μπέρδεψες?Αν είσαι πτυχιούχος της Ελληνικής Φιλολογίας αλλά και της Αγγλικής Φιλολογίαςεννοείται και είναι λογικό να μπορείς και να δικαιούσαι να διδάξεις και τα δύο.(
Εννοω οτι αν εχω πτυχιο ελληνικης και αγγλικης φιλολογιας και διοριστω ως φιλολογος και δε συμπληρωνεται το ωραριο μου και περισσευουν ωρες Αγγλικων θα μου τις δωσουν ως δευτερη αναθεση? Νομιζω οτι μιλησα ξεκαθαρα για πεο2 και πεο6 για να τονισω οτι μιλαω για πτυχιουχο πανεπιστημιου.
Συμφωνώ ότι είναι ανεπίτρεπτο να διδάσκουν οι καθηγητές των Ξένων Γλωσσσών Ιστορία και άλλα φιλολογικά μαθήματα αλλά μην πάτε πολύ μακριά..Όλοι όσοι έχουν Proficiency και άδεια διδασκαλίας διδάσκουν Αγγλικά και οποιαδήποτε άλλη γλώσσα σε φροντιστήρια και στερούν με τον ίδιο τρόπο θέσεις από εμάς που έχουμε σπουδάσει αυτό.Αυτό δηλαδή γιατί δεν το βλέπει κανείς αγαπητή μου