0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oπότε η ενημέρωση που έχεις τείνει προς αυτό που ζητάει ο Μπράτης: ανάκληση των μετατάξεων, αν όχι όλων, τουλάχιστον των προϋπαρχουσών ειδικοτήτων. Οι δικηγόροι θα κάνουν χρυσές δουλειές...
Συνάδελφε έχω ξαναγράψει ότι μερική κατάργηση του Ν.4172/13 δε μπορεί να γίνει, θα εκπέσει 100% στα διοικητικά δικαστήρια, σίγουρα το γνωρίζει η νομική υπηρεσία του υπουργείου και δε νομίζω ότι θα το κάνει.Προφανώς ο/η die κάτι άλλο γνωρίζει, που καλό θα ήταν να το μοιραστεί μαζί μας.
... θα ελεγα οτι η κατασταση γερνει αρκετα προς το πλευρο των πρωτοβαθμιων ειδικοτητων και των θεσεων του γκουρου του fb.
Μόλις δημοσιεύθηκε. Πολλά από αυτά τα είχαμε μερικοί επισημάνει με πιο απλά λόγια ίσως. Αξίζει νομίζω να το διαβάσουμε προσεκτικά.http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%85
Τι κάνει κάποιος για να κρατήσει την θεσούλα του... Για γέλια και για κλάματα...Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε γιατί ο ίδιος ο Κουρακης τις κατήγγειλε σε κάθε ευκαιρία?