0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το σχολείο πάει μπροστά με ο,τιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο παθιασμένος εκπαιδευτικός προκειμένου να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια.
δασκαλοι και καθηγητες βαριουνται που ζουνε.. γιατι ετσι ειναι το συστημα ...
το εχεις δει λαθος mat οι περισσοτεροι δασκαλοι και καθηγητες βαριουνται που ζουνε.. γιατι ετσι ειναι το συστημα και ολοι εχουν κανει συμφωνια να το τηρουν ...
Εγώ τώρα γιατί έχω αρχίσει να οσμίζομαι στον αέρα ένα κλίμα «εκδικητικότητας» να το πω, «ανταγωνιστικότητας» να το πω, δεν ξέρω, δεν βρίσκω την κατάλληλη λέξη…Συγνώμη, αλλά την αξιολόγηση την θέλουμε για να εκδικηθούμε "κάποιους" ή για να επιβεβαιώσουμε ότι πάντα αυτοί οι «κάποιοι κακοί» επιβιώνουν ή την θέλουμε γιατί θέλουμε να βελτιωθούμε Εμείς οι ίδιοι και η Εκπαίδευση των παιδιών μας?
Εγώ πάλι που μάλλον είμαι κακεντρεχής και περίεργος γιατί βλέπω μια συστηματική προσπάθεια απαξίωσης της εργατικότητας και της προσπάθειας του συνόλου των εκπαιδευτικών ακόμα και από μέλη μέσα στο φόρουμ; Σαν να θέλουν να μας πείσουν ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι εκπαιδευτικοί βαριούνται και δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους. Εγώ διαφωνώ. Οι πλειοψηφία των εκπαιδευτικών δεν βαριούνται. Γιατί γενικεύουμε για μερικούς (συνήθως έναν στο σύλλογο) που η αξιολόγηση δεν θα τους ακουμπήσει ως γνωστά βύσματα; Νομίζω ότι κατηγορούμαστε για το ότι η πλειοψηφία αρκείτε στα διδακτικά και εξωδιδακτικα καθήκοντα της και δεν κάνει το κάτι παραπάνω. Μονεταριστικές λογικές ή κάνω λάθος;
pd, δεν είναι βλάκες οι εκπαιδευτικοί. Ότι και να γίνει θα βρουν τον μέσο όρο. Δεν ξεβολεύονται οι βολεμένοι όσο κάνουν οι ίδιοι κουμάντο. Η αξιολόγηση είναι σωστή.Όμως είναι προσχηματική. Όσοι εκπαιδευτικοί δεν διορίστηκαν με ΑΣΕΠ πάρουν κάτω από την βάση και ανοίκουν σε "υπεράριθμες" ειδικότητες είμαι σίγουρος ότι θα βγουν σε διαθεσιμότητα. Ο υπουργός απλώς λέει ψέμματα, όπως είπε πριν, ή είναι άσχετος. Και τώρα για την αύξηση του ωραρίου λέει ψέμματα.Όμως πρέπει να γίνει, οποιουδήποτε τύπου αξιολόγηση! να γίνει μια αρχή.