PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Εργασιακά
Άδειες
(Συντονιστές:
happiness
,
MARKOS
)
Άδεια επαπειλούμενης κύησης
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
30
31
32
33
34
...
36
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Άδεια επαπειλούμενης κύησης (Αναγνώστηκε 245348 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
drama24
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης
«
Απάντηση #434 στις:
Απριλίου 03, 2015, 11:21:00 pm »
Tweet
Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας!Γνωρίζω για τον έλεγχο απο την Υγειονομική Επιτροπή και ηδη μια φορά έχω ελεγχθεί! Η εγκυμοσύνη μου προς το παρόν είχε κάποια προβληματα στην αρχη και η γιατρός μου σύστησε πολύ προσοχή στο πρωτο τρίμηνο!Αν δουμε είπε οτι όλα πάνε καλά απο κει και μετα δεν θα χρειαστείς αλλη άδεια!Θέλω να ακολουθώ πιστά τη γνώμη της πριν κάνω οτιδήποτε!
Σας ευχαριστώ και παλι!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 22:30:45 »
Kleovoulos
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #435 στις:
Μαΐου 17, 2015, 10:27:29 am »
καλημέρα,Mπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιο ΦΕΚ σχετικό με τις αδειες καθηγητών ωρομίσθιων σε ΙΕΚ και ΟΑΕΔ?
Καταγράφηκε
almali
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
Μάθε παιδί μου γράμματα! - ΠΕ02
«
Απάντηση #436 στις:
Ιουνίου 28, 2015, 09:11:56 am »
Θα ήθελα να ρωτήσω για σιγουριά αν η περίοδος της άδειας επαπειλούμενης κύησης προσμετράται στον 1 χρόνο που χρειάζεται για την υπηρέτηση της οργανικής. Όσο χαζό και είναι ας μου απαντήσει κάποιος!
Καταγράφηκε
moca
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #437 στις:
Ιουνίου 28, 2015, 09:29:44 am »
Ναι, μετράει για υπηρέτηση οργανικής σίγουρα. Χρησιμοποίησα την άδεια και εγώ κ δεν είχα πρόβλημα.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 22:30:45 »
kofia
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #438 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2015, 10:34:43 am »
Καλημέρα σε όλους-όλες.
Είμαι διορισμένη εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής στην Πρωτοβάθμια (δημοτικά) από το 2008.
Από τότε έχω λείψει μόνο μία χρονιά από το σχολείο, με άδεια ανευ αποδοχών για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό... όλες τις άλλες χρονιές κανονικά στην αυλή. Η ηλικία μου είναι 34.
Με προβληματίζει πολύ το θέμα τω αδειών κατά την εγκυμοσύνη... προσπαθούμε με τον άντρα μου για παιδάκι, αν έρθει θα είναι το πρώτο μας.. ωστοσο φέτος έχω τοποθετηθεί σε ένα δύσκολο σχολείο, 25 χιλιόμετρα από το σπίτι μου. ΜΙκρή αυλή, πολλά παιδιά, κέντρο μεγάλου νησιού με απαιτήσεις. Σκέφτομαι και ανησυχώ πολύ για το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης και συνύπαρξης στην αυλή.
Αναρρωτιέμαι, πρέπει να έχω ήδη πρόβλημα στην εγκυμοσύνη για να ζητήσω άδεια επαπειλούμενης;
Τα καθημερινά χιλιόμετρα, η επαφή με 150 παιδιά δημοτικού (που να τονίσουμε ΔΕΝ Μπορείς να τους δώσεις απλά μια μπάλα να παίξουν, οι μικρές τάξεις απαιτούν διάθεση, σωματική ενέργεια, φωνές, χαρά κλπ-τουλάχιστον εγώ έτσι συναναστρέφομαι μαζί τους), ο κίνδυνος μιας μπάλας να σου σκάσει, η ορθοστασία με 5άωρα και οι καιρικές συνθήκες, και το άγχος να πάνε όλα καλα.... αυτά δεν αρκούν?
ΝΙώθω ήδη αγχωμένη με το θέμα της εργασίας, δεν θέλω να βάλω μέσον για άδεια, αλλά πιστεύω πως δεν πρέπει να είμαι στην αυλή. Θα υπάρξει γιατρός άραγε που θα με καταλάβει;
ΉΘελα να τα πω κάπου...
Καταγράφηκε
ankas
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #439 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2015, 10:50:56 am »
Καταρχήν,δεν πρέπει να αγχώνεσαι.Το πρώτο πράγμα είναι να μείνεις έγκυος με το καλό και να πάνε όλα καλά.Όταν μείνεις έγκυος οι πρώτες 8 εβδομάδες καθορίζουν κ την πορεία της εγκυμοσύνης γενικότερα.Απο εμπειρία,έχω να σου πω ότι αν είναι να πάει καλά μια εγκυμοσύνη θα πάει έτσι κ αλλιώς.Έβγαλα όλον το χειμώνα(Ιανουαριο με Ιούνιο) με καθημερινό πήγαινε-έλα 220 χλμ.,οδηγώντας με εγκυμοσύνη από τον Γενάρη!Όλα πήγαν καλά κ σε λίγες ημέρες γεννάω το μικρό μου.
Αν δεν πάει κάτι καλά,π.χ μια αποκόλληση ή κάτι αλλο,θα πάρεις αδεια για όσο χρειαστεί,ενδέχεται κ επαπειλουμενη,αν δεν εισαι καλά.Εγώ ειμαι αναπληρώτρια κ φυσικά δεν δικαιούμουν τίποτα.
Επισης,οι έγκυες ειναι ανθεκτικες σε ιωσεις κ μικροβια κ δεν κολλάνε εύκολα. Εμένα φτερνίζονταν μπροστά μου κ έλεγα "πωω θα αρρωστήσω"!Δεν έπαθα ούτε συνάχι...
Οπως και να έχει,θεωρω πως αν εισαι καλα να πηγαινεις στη δουλεια σου,καλο θα σου κανει,απτο να κάθεσαι μεσα στο σπίτι.
Κ μην ξεχνάς:πρωτα μεινε εγκυος με το καλο κ μετα θα τα σκεφτεις ολα αυτα!μην προδικαζεις πραγματα γιατι ετσι αγχωνεσαι περισσότερο!Σου εύχομαι τα καλύτερα!
Καταγράφηκε
maraki82
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #440 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2015, 12:18:37 pm »
Kofia μην αγχωνεσαι, ειναι ο,τι χειροτερο κ για την επιτευξη της εγκυμοσυνης κ για την πορεια της!Εγω δουλεψα το πρωτο τετραμηνο 800χλμ μακρια απ το σπιτι μου κ ημουν ολομοναχη.Μετα πηρα επαπειλουμενη γιατι πλεον ειχα αρχισει να κουραζομαι με 5 σχολεια την εβδομαδα...τελικα προεκυψε προβλημα στον εκτο μηνα...θελω να πω οτι οσο δουλευα δεν ειχα θεμα,αν ειναι να παει κατι στραβα θα παει, ειτε δουλευεις,ειτε οχι.
Καταγράφηκε
casperini
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #441 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2015, 12:25:48 pm »
Γενικά οι γιατροί δεν δίνουν άδειες απειλούμενης κύησης μόνο αν υπάρχει πρόβλημα, αλλά και για να προληφθεί κάποιο.
Οπότε μείνε έγκυος, και βλέπεις.
Καταγράφηκε
maf80
Νέο μέλος
«
Απάντηση #442 στις:
Σεπτεμβρίου 16, 2015, 01:07:04 am »
Καλησπέρα,
θα ήθελα να ρωτήσω αν με χαρτί ιδιώτη γιατρού (γνωμάτευση) μπορώ να πάω σε νοσοκομείο και να μου γράψουν επαπειλούμενη άδεια κύησης. Είναι διαδικαστικό το θέμα?
Γνωρίζετε σε ποια νοσοκομεία στην περιοχή της Θεσσαλονίκης μπορώ να απευθυνθώ? Χρειάζεται να κλείσω ραντεβού?
Καταγράφηκε
casperini
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #443 στις:
Σεπτεμβρίου 16, 2015, 09:47:28 am »
Για νοσοκομείο δεν ξέρω.
Πρέπει να περάσεις από Α'
Καταγράφηκε
mariaPEP
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #444 στις:
Οκτωβρίου 22, 2015, 06:58:55 am »
Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει σε αντίστοιχη περίπτωση για τα δημόσια ΙΕΚ και τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ;
Καταγράφηκε
Kleovoulos
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #445 στις:
Οκτωβρίου 24, 2015, 12:59:25 pm »
up
Καταγράφηκε
maf80
Νέο μέλος
«
Απάντηση #446 στις:
Νοεμβρίου 02, 2015, 06:48:00 pm »
Καλησπέρα
νοσηλεύτηκα σε νοσοκομείο για άδεια επαπειλούμενης κύησης και μου έδωσαν γνωμάτευση με υπογραφή γιατρού και υπογραφή διοικητικού διευθυντή. Διάβαζα στο νόμο ότι θέλει υπογραφή διευθυντή κλινικής. Λέτε να έχω κανένα πρόβλημα με την υπηρεσία μου?
Καταγράφηκε
Kleovoulos
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #447 στις:
Ιανουαρίου 15, 2016, 01:11:09 am »
Σας παρακαλώ απαντήστε μου, η γυναικα μου εργαζεται σε ΙΕΚ ΟΑΕΔ και έχει άσκημη εγκυμοσύνη, όχι επαπειλούμενη, όμως ζαλίζεται, της πεφτει η πίεση και κάνει συνέχεια εμετούς - μια φορά δεν πρόλαβε και έκανε εμετό στο διαδρομο. Ο γυναικολογος ειπε να κανει υπομονη μεχι τον Τεταρτο ομως η κατασταση ειναι στασιμη ακομα και τωρα στον πεμπτο και οι εμετοι και οι ζαλαδες καθημερινοι. Επίσης έχει ενα πολυ δυσκολο τμημα γεματο αντρες που οταν γυριζει σπιτι κλαιει και την εχει πιασει γενικα μια απιστευτη ευαισθησια. Αν παραιτηθει για λογους υγειας, θα παρει την ποινη για 2 χρονια?
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
30
31
32
33
34
...
36