Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - peltes29

Σελίδες: 1234
43

Συνάδελφοι καλησπέρα, είμαι καινούρια στην παρέα σας ,αλλά θέλω να συμμετάσχω στον αγώνα σας για την παράταση της μεταβατικής , έστω και ταυτόχρονα με το καινούριο σύστημα. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε μαρτυρες αλλαγών και μάλιστα αιφνίδιων όσων αφορά το σύστημα προσλήψεων , και μάλιστα χωρίς να ευθυνόμαστε εμείς γι αυτό. Αιφνίδια καταργήθηκε η επιτηρίδα, αιφνίδια μπήκε ο Ασέπ, με ποσόστοση, αιφνίδια μπήκε η πδς και αιφνίδια ''βγήκε'', αιφνίδια κλείδωσαν οι πίνακες και άλλαξε το σύστημα με ένα μεταβατικό διετίας, που όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε, οι υπόλοιποι κόψτε το λαιμό σας. Και αν προσέξει κανείς την πτώση των βάσεων στις καθηγητικές σχολές θα καταλάβει την μέγιστη βαθμολογία που έπρεπε να συγκεντρώσουμε εμείς πριν κάποια χρόνια , σε σχέση με την μικρότερη δυνατή που χρειάζονται σήμερα. Και γιατί εγώ(ενδεικτικά το εγώ και όλοι όσοι  σαν κι εμένα) με 18,75 μέσο όρο εισαγωγής στον ΠΕΟ2 και υπηρετώντας την δημόσια εκπαίδευση για 18 μέχρι τώρα μήνες να κινδυνέυω να καθίσω σπίτι μου για μια ζωή αν δεν περάσω στον επόμενο Ασέπ για να προσμετρηθεί η προυπηρεσία μου? Και πώς είναι δυνατόν η Δ που η ίδια με κάλεσε αναπληρώτρια να με θεωρεί ικανή να διδάξω στη δημόσια εκπίδευση κατά τη διάρκεια του μεταβατικού αλλά ανίκανη μετ ά από αυτό αν δεν περάσω στον ασέπ? Τί παραλογισμός είναι αυτός?Και αν εμείς οι παλαιότεροι που έχουμε κάνει οικογένειες και είμαστε όμηροι όλων των αλλαγών χωρίς την δική μας ευθύνη και που υπηρετήσαμε σε δημόσια σχολεία (και μάλιστα στην άλλη άκρη της Ελλάδας) ,δεν κατορθώσουμε να περάσουμε στον ΑΣΕΠ γιατί δεν έχουμε πού να αφήσουμε τα παιδιά μας για να διαβάσουμε , δεν είμαστε ικανοί δια βίου να υπηρετήσουμε την εκπαίδευση , αυτή που πριν λίγο καιρό υπηρετούσαμε.ασύλληπτο...Ας αγωνιστούμε , λοιπόν, για τη διατήρηση του μεταβατικού , με ξεκλείδωμα των πινάκων κατά τη διάρκεια του μεταβατικού, για εμάς τους παλαιότερους που δεν γνωρίζαμε τί μας περιμένει, ταυτόχρονα με το νέο σύστημα για όλους αυτούς που το γνωρίζουν και εν γνώσει τους εισέρχοναι σε αυτό με κλειδωμένους πίνακες.Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά με πνίγει η αγανάκτηση .

Καθόλου δε μας κούρασες, ίσα ίσα που μας κάλυψες απόλυτα!

44
Τα κενά είναι πάρα πολλά και ακούγεται για μεγάλη α΄φάση ,μεγαλύτερη από την περσινή. ;)

Μπράβο ρε dina 94, με τα ωραία σου.
...Σωστότατο, βέβαια, και αυτό που λέει η fotini18

45
Πάντως, εγώ τουλάχιστον αισθάνομαι... εθνική υπερηφάνεια γιατί τόσο το 2010 όσο και το 2011 δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά. Πρωταγωνιστώ, μαζί με ένα άλλο υπέροχο cast, στην ταινία "Τέζα ο 24μηνίτης " part 1 KAI 2... :P

Απορία: Γιατί αντί για τον ΑΣΕΠ δε χρησιμοποιεί φόλα, να ξεμπερδεύουμε μια και καλή;

46
Ποιο μαγικό νούμερο, παιδί μου; Το μόνο μαγικό που κατάφερε το δικό μας 24μηνο (εννοώ όλων αυτών που το συμπλήρωσαν το 10 και ... κέντραραν τις αλλαγές όλες) ήταν να μας ασπρίσει τα μαλλιά...ως δια μαγείας! :(

47
 ;D ;D ;D ;D

Καλά, γελάτε εσείς, κυρίες μου, αλλά... ταχιά τον κλαίνε. ;) Γιατί, κάτι αντίστοιχο υπολογίζω ότι θα γίνει και με μας με τη διαφορά ότι δε θα διοριστούμε.

... Μήπως, όμως, αργότερα αποτελέσουμε αντικείμενο μελέτης, για τις επόμενες γενιές; Μήπως δηλαδή υπάρξει στην εγκυκλοπαίδεια ο όρος αδιόριστοι εκπαιδευτικοί μεταβατικής Διαμαντοπούλου; Οπότε, θα μπορεί ο κάθε φιλομαθής νέος να μάθει πχ πόσους ΑΣΕΠ αντέχει ένας εκπαιδευτικός, στα πόσα χρόνια αδιοριστίας παθαίνει ντουβρουτζά, νευρικό κλονισμό, Αλτσχάιμερ,  και λοιπές χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες θα αποτελέσουν χρήσιμο οδηγό για τον κάθε υπουργό; ;D

Μια και ως καθηγητές, για το δημόσιο σχολείο δεν κάνουμε σύμφωνα με το υπουργείο, ας χρησιμεύσουμε τουλάχιστον σε κάτι. :P

48
Α, τη φουκαριάρα! :P

49
Η Κοινότητα του PDE / Απ: Απ: Μουσική_temp03
« στις: Αύγουστος 27, 2011, 12:42:37 πμ »
Χμμμ, ώρα που είναι, καλημέρα πια. :)

Ten Years After - Good Morning Little Schoolgirl

http://www.youtube.com/watch?v=cw6oMO7-vwI

50
Μαθήματα κατ'οίκον / Απ: ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΡΧΑΙΩΝ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ
« στις: Αύγουστος 27, 2011, 12:31:46 πμ »
Σωστά. Και έτσι θα μπορέσει να εξοικειωθεί με τη γραμματική και το συντακτικό με πολύ πιο ευχάριστο και εποικοδομητικό τρόπο. Γιατί, αλλιώς είναι να αποστηθίζεις τον κανόνα στο συντακτικό και αλλιώς να συναντάς την εφαρμογή του μέσα σε ένα κείμενο.

51
Πρόταση για παράταση της μεταβατικής . 80% επιτυχόντες ΑΣΕΠ/ 20% ΕΝΙΑΙΟΣ, όπως ήταν η ποσοστωση όταν ξεκινούσε ο διαγωνισμός. Η υποχρέωση του ΑΣΕΠ στη μεταβατική δεν υφίσταται διότι αυτό πρόβλέπει ο νέος ΝΟΜΟΣ. εντούτοις με το 80/20 δίδεται η προτεραιότητα στους επιτυχόντες επι σειρά ετών με προυπηρεσία...αναλυτικά...καθώς βέβαια και αντιστοιχία ποσοστού από τον ΕΝΙΑΙΟ.
5 επιτυχίες στο ΑΣΕΠ .... Άμεσος διορισμός
4 επιτυχίες στο ΑΣΕΠ ... + 8 μήνες προυπηρεσία
3/2 επιτυχίες στο ασεπ + 12/16 μήνες προυπηρεσία
1 επιτυχία ΑΣΕΠ + 24 μήνες προυπηρεσία (24μηνο)

ικανοποιούνται οι πολλαπλώς επιτυχόντες, καθώς εμμένει και ποσόστωση από τον ΕΝΙΑΙΟ όπως άρχισε το σύστημα το 2000 με το διαγωνισμό.

Αυτή είναι η δική μου πρόταση , θα χαρώ να ακολουθήσουν και άλλες προς απόδοση στο Υπουργείο μιας που θα προσπαθεί να καλύπτει όσο το δυνατόν τις περισσότερες κατηγορίες.

Ευφύης σύλληψη, αλλά θέλει επεξεργασία. Δεν θέτει και αυτή όριο στην ελαστική εργασία...

Πολύ σωστά και τα 2 μηνύματα.

52
Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι στους φιλολόγους διορίστηκε επιτέλους ο συνάδελφος στο Νο 1, ο οποίος πρέπει να είχε ... 854 χρόνια προϋπηρεσία! :o Κάτι θα ξέρει αυτός που αποφάσισε να διοριστεί φέτος. ;)
... Άρα, ΑΣΕΠ θα γίνει. :D
... Δυστυχώς! :(

53
Αχ, αυτά τα κουκιά... όπως και αν τα μαγειρέψεις, μολύβι σου κάθονται στο στομάχι! ;)

54
Να ρωτήσω κάτι και εγώ ως μαμά; Στο link που παραθέσατε βρήκα τον ιδιωτικό σταθμό που με ενδιαφέρει, γιατί σκέφτομαι να γράψω το παιδί μου, αλλά γράφει μόνο το νηπιαγωγείο. Αυτό τι σημαίνει, ότι είναι εγκεκριμένο το νηπιαγωγείο του και όχι ο βρεφονηπιακός του; ???

Το ίδιο θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ. Και να προσθέσω ότι το τηλ που παρατίθεται στο link δε λειτουργεί, οπότε πώς μπορούμε να το μάθουμε;

Σελίδες: 1234

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30016
  • Τελευταία: dam92
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1039321
  • Σύνολο θεμάτων: 17782
  • Σε σύνδεση σήμερα: 467
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 9
Επισκέπτες: 424
Σύνολο: 433

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.074 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.