0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης, κανείς ΣΤΕΜΠ δεν έχει πρόβλημα με κανένα απόφοιτο που καλώς ή κακώς ανήκει στην ΠΕ20.
Εσύ (εσείς) που είσασταν τόσα χρόνια και σε τόσους αγώνες? Μάλλον δεν είχατε ανακαλύψει ότι κρύβατε τον Πληροφορικό μέσα σας...
Μην βαπτίσουμε το άσπρο σε μαύρο γιατί έτσι θέλουμε.
γεια σε ολουςτοσους μηνες παρακολουθω και κουραστηκα απο τις βλακειες που βλεπωκαιρος να μιλησωτιποταδεν προκειται να γινει με το δικαστηριο...σε λιγο καιρο κανεις δεν θα θυμαται τιποτα και θα πινουμε καφε ολοι μαζι στην παραλιακη τησ Θεσσαλονικης
ειχα εναν καθηγητη στο τει τηλεπληροφορικης και διοικησης που έλεγε : Αυτός που θα πει οτι γνωρίζει πληροφορική είναι αυτός που έχει πλήρη άγνοια του θέματος. Κι αυτό γιατι, έλεγε... γιατί ο καθηγητής σας γνωρίζει το πολύ ενα 10% του όλου θέματος, ένας καθηγητής αει κατι παραπάνω και οι υπόλοιποι το πολυ 5%.
Μια το πδ μου μας δίνει την δυνατότητα να διοριστουμε καθηγητες, μια η προκύρηξη του οτε που δεν συμπεριελαβε τις σχολές τους, μια που η επυ μας καλοδέχεται για μελη, μια που η επε δεν τους δεχεται ουτε αυτους. ομως αλλου θέλω να σταθώ.
στείλατε της στεμπ αίτημα για να βάλουν και εσας στην προκύρηξη και το βασικό επιχείρημα ήταν ότι διδάσκεστε 6 μαθηματα τηλεπικοινωνιων και δικτυων. Όταν η σχολή μου, (για αυτην μπορω να μιλησω με σιγουρια) κάθε εξάμηνο έχει 2 και σε κάποια 3!
Φίλε, όταν σου δείχνουν το φεγγάρι μή κοιτάς το δάχτυλό τους. Σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο. Αν δε θέλεις να απαντήσεις, πές το. Αν θέλεις να μιλήσουμε για το άν μπορεί να διδάξει ο Αυτοματιστής Πληροφορική στη Δευτεροβάθμια, άνοιξε ένα νέο topic και το συζητάμε εκεί.Και ξαναρωτάω. Είναι δυνατόν να ακυρωθεί το ΠΔ268; Θα πάθουν τίποτα αυτοί που διορίστηκαν;Αυτοί που είναι τώρα ωρομίσθιοι;
Για μισό λεπτό. Δηλαδή θες να πείς ότι δεν έχετε πρόβλημα με κανένα τμήμα που μπήκε στην ΠΕ20; Και τη προσφυγή γιατί την κάνετε; Για να περνάει η ώρα;
Εμείς αγαπητέ μου πολεμούσαμε να πάρουμε τα πιο αυτονόητα, αυτά που σε σας τα δωσανε χωρίς πρόβλημα, αλλά εμάς μας τρέχουνε 18 χρόνια τώρα. Και μιλάω για τα επαγγελματικά δικαιώματα τα οποία (βάσει του νόμου ίδρυσης που ΤΕΙ) έπρεπε να έχουμε ταυτόχρονα με εσάς.
Αλλά αγαπητέ μου, εμείς δεν είχαμε θείους και νονούς βουλευτές για να μας ταχτοποιήσουν - αντίθετα είχαμε άπέναντί μας ανθρώπους με άκρες που, γνωρίζοντας ότι θα χάσουν μέρος της πίτας, φρόντισαν να μένουν μονίμως τα θέματά μας στα συρτάρια.
Και για το τί εκανε ο Στεμπ για την ποιότητα της εκπαίδευσης θα το συζητήσουμε μετά την εκδίκαση του ΠΔ.
Ναι, μόνο που στην περίπτωσή μας, οι μαύροι είμαστε εμείς και εσείς οι λευκοί. Με έμβλημα την άσπρη κουκούλα.
Να σου πώ γιατί έχει σημασία φίλε. Εγώ δε προσπαθώ να τους αφήσω κοιμισμενους και ένα πρωί να ξυπνήσουν και να είναι στον αέρα. Εσύ (εσείς) αντίθετα δε τους λές πόσο σίγουροι είστε ότι θα ακυρώσετε το ΠΔ γιατί φοβάστε ότι, αν κινηθούν νωρίτερα και βάλουν και αυτοί κανένα δικηγόρο να υπερασπίσει το τμήμα τους, μπορεί και να συνεχίσουν να είναι στην εκπαίδευση. Εγώ τα γράφω αυτά επειδή τους νοιάζομαι. Λές και αν ακυρωθεί το ΠΔ268, θα βγούν μόνο οι αυτοματιστές από την εκπαίδευση.
Εσύ απλώς απαντάς σε ότι νομίζεις, άλλωστε τη μια λέτε ότι τα βάλετε με 11 τμήματα, την άλλη λέτε μόνο με αυτοματιστές, μετά λέτε με 3 τμήματα, μετά πάλι με 11 τμήματα. Νομίζω ότι απλώς θολώνετε τα νερά και προσπαθείτε να τος αφήσετε όλους χαλαρούς.Και δεν υποστήριξε κανείς οτι ο ΣΤΕΜΠ δεν έχει κάνει κινήσεις (και σημαντικότατες μάλιστα) για το καλό της επιστήμης της πληροφορικής ή για το καλό της εκπαίδευσης. Απλώς η συγκεκριμένη ιστορία που προκαλείτε (όπως και μερικές άλλες που δεν τις κουνήσατε γιατί δε σας συνέφερε) γίνεται μόνο για να διορίζονται όλοι οι απόφοιτοι Πληροφορικής και Ηλ.Υπ.Συστημάτων.
Παράθεση από: ΧΟΥΑΝ στις Ιανουαρίου 29, 2006, 05:38:27 pmειχα εναν καθηγητη στο τει τηλεπληροφορικης και διοικησης που έλεγε : Αυτός που θα πει οτι γνωρίζει πληροφορική είναι αυτός που έχει πλήρη άγνοια του θέματος. Κι αυτό γιατι, έλεγε... γιατί ο καθηγητής σας γνωρίζει το πολύ ενα 10% του όλου θέματος, ένας καθηγητής αει κατι παραπάνω και οι υπόλοιποι το πολυ 5%. συμφωνω απόλυτα με αυτό που μου είπε ο καθηγητης αυτός. Μήπως είναι ψέματα; Μήπως θεωρείες ότι ξέρεις να δουλευεις με κλειστά τα μάτια unix-linux- macos- windows nt-2003 κτλ , μήπως είσαι έτοιμος για πολλά πράγματα στον προγραμματισμό; δεν θέλω να σε θίξω αλλά πιστεύω οτι οι υπολογιστές είναι ένας κλάδος τεράστιος, που κανένας ποτέ δεν θα τα μάθει όλα. μπορεί απλά να λάβει γνώση για κάποια πράγματα. όμως ο τομέας της πληροφορικής έχει πολλά κομμάτια. γεωπληροφορική, βιομηχανικη κτλ είναι κάποια κομμάτια. επίσης διδάσκω εμπορικές εφαρμογές. το μάθημα αυτό πες μου, θα έπρεπε να το κάνω εγώ , κάποιος οικονομολόγος ή και οι 2 μαζί;
Όχι αγαπητέ, δεν είμαι εμπαθής. Απλά σου λέω οτι η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι καθαρά ρατσιστική. Κλασικός κοινωνικός ρατσισμός.
Και τους χαρακτηρισμούς και τις κοροϊδίες που πετάει ο καθένας στα Φορουμ εδώ και ένα χρόνο, και τις ανακοινώσεις και την επικέντρωση στους Αυτοματιστές δε θα τους χαρακτήριζα αλλιώς από κλασικό κοινωνικό ρατσισμό και προκατάληψη.
Και αν είχαμε θειους, όχι θα ήμασταν μέσα σην ΠΕ20 από το 1995, αλλά θα είχαμε και όλα τα υπόλοιπα. ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΟΚ? Στο στίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί.
Και αυτοί που με γνωρίζουν, και είναι αρκετοί στο forum, ξέρουν ότι το ΠΕ20 προσωπικά δε με αφορά. Ούτε είμαι ανώνυμος. Και ναί νοιάζομαι για τους αυτοματιστές. Αλλά όχι μόνο γιαυτούς. Άλλωστε αυτοί μάλλον θα κάνουν αυτό που πρέπει.
Και συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να ρωτήσουν και να πάρουν υπεύθυνη απάντηση (κάτι που έχω κάνει ήδη). Και μέχρι τότε να μη κοιμούνται.