Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - mizsolitude

Σελίδες: 123 ... 7
1
Και τον ιό μεταδίδουμε, και 5G πιάνουμε και δίνουμε και στους γείτονες.

Σοβαρά τώρα, δεν έχει νόημα όλο αυτό. Ο καθένας ας σταθμίσει τους κινδύνους από την πιθανή νόσηση  και τους κινδύνους και τα οφέλη από τον εμβολιασμό και ας πράξει αναλόγως.

2
Να σαι καλά! Δεν μου έκοψε να μπω στο σάιτ αυτό. Θα προλάβουμε τις πανελλήνιες;
Δύσκολο νομίζω για ολοκλήρωση εμβολιασμού σε εύλογο διάστημα πριν τις εξετάσεις, καθώς πλήρως εμβολιασμένος θεωρείται κάποιος δύο εβδομάδες μετά και τη δεύτερη δόση. Σήμερα έκλεισε ραντεβού ο αδερφός μου με τις ομάδες αυξημένου κινδύνου 4/6 πρώτη δόση και 25/6 η δεύτερη. Προσωπικά Μεγάλη Πέμπτη κάνω τη δεύτερη δόση, αυτοάνοσο γαρ.

3
Άνοιξε η πλατφόρμα για ομάδες αυξημένου κινδύνου.Θα θέλαμε να επισημάνουμε ξανά ότι η ενσωμάτωση των ΑΜΚΑ σε αυτές τις ομάδες γίνονται σταδιακά.
"Με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει, την επόμενη Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 μέχρι τη Δευτέρα 19 Απριλίου, θα προχωρήσουμε σταδιακά το άνοιγμα της επόμενης ομάδας που είναι η ομάδα με τους συμπολίτες μας με υποκείμενα νοσήματα αυξημένου κινδύνου, έτσι ώστε να μπορούν να κλείνουν ραντεβού των ηλικιών από 18-59.

Θα ήθελα να εξηγήσω εδώ, ότι το άνοιγμα της ομάδας αυτής θα γίνει σταδιακά, ανάλογα με το νόσημα. Παραδείγματος χάρη, κάποιος με σακχαρώδη διαβήτη μπορεί να ανοίξει την Παρασκευή, μπορεί να ανοίξει το Σάββατο. Το άνοιγμα θα γίνει σταδιακά, αφορά 800.000 συμπολίτες μας και ανάλογα με τα νοσήματα θα ξεκινήσει από την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα.

Επίσης, την επόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη 21 Απριλίου θα προχωρήσουμε στις επόμενες ομάδες, σύμφωνα και με την προτεραιοποίηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών και έτσι θα ανοίξει η πλατφόρμα για να μπορούν να κλείνουν ραντεβού οι εκπαιδευτικοί και οι συμπολίτες μας της ηλικιακής ομάδας 55-59.

Ακολούθως, το Σάββατο 24 Απριλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα έτσι ώστε να μπορούν να κλείνουν ραντεβού οι συμπολίτες μας της ηλικιακής ομάδας 50-54."
https://emvolio.gov.gr/enimerosi-diapisteymenon-syntakton-gia-ethniko-shedio-emvoliastikis-kalypsis-kata-tis-covid-19-apo-9

4
https://www.elodi.org/wp-content/uploads/2020/05/egkr9670-18052020.pdf

Για  τους  υπαλλήλους  του  Δημοσίου,που  είναι  δικαιούχοι  της  άδειας  ειδικού  σκοπού σύμφωνα με τα οριζόμενα στην οικεία διάταξη,και των οποίων τα τέκνα φοιτούν σε σχολικές μονάδες  και  ειδικότερα  σε υποτμήμα  τηςσχολικήςτάξης, το  οποίοκατ ́εφαρμογή  της ανωτέρω σχετικής απόφασης δεν λειτουργεί καθημερινά,συνεχίζεται η χορήγηση της άδειας ειδικού  σκοπού αποκλειστικά για  τις  ημέρες  της  εβδομάδας  που  τα  τέκνα  τους δεν υποχρεούνταινα προσέλθουν στο σχολείο για την παρακολούθηση μαθημάτωνβάσει του ειδικού προγράμματος λειτουργίας, οπότε εάν η λειτουργία των σχολικής μονάδας και της παρουσίας  του  τέκνου  είναι  διακεκομμένη  κατά  τα  οριζόμενα  στις  σχετικές  διατάξεις, διακεκομμένα  θα  χορηγείται  και  η  άδεια  σκοπού  για  τις  ημέρες  μη  λειτουργίας  του υποτμήματος, στο οποίο φοιτάτο τέκνο.Για τη χορήγηση της άδειας,προσκομίζεται στην Υπηρεσία υπεύθυνη δήλωση του/της γονέα υπαλλήλου, από την οποία θα προκύπτει α) ότι το τέκνο  του/  της  υπαλλήλου  φοιτά  σε  συγκεκριμένο  υποτμήμακαι  β)  το  εβδομαδιαίο πρόγραμμα  λειτουργίας  αυτού  και  οι  ημέρες  υποχρεωτικής  παρουσίας  του  τέκνου.Εξυπακούεται ότι σε περίπτωση καθημερινής υποχρεωτικής παρακολούθησης μαθημάτων λόγω καθημερινής διδασκαλίας, οι γονείς υπάλληλοι δεν δικαιούνται πλέον την άδεια ειδικού σκοπού. Υπενθυμίζεται ότι το περιεχόμενο της σχετικήςυπεύθυνηςδήλωσης, δύναται να ελέγχεται από τη Διεύθυνση Προσωπικού με το αρχείο της οικείας σχολικής μονάδας, όπου έχει δηλωθεί υπευθύνως ότι φοιτά το τέκνο.

5
Για την πρωτοβάθμια υπάρχει νόμος http://dide.fth.sch.gr/lows/n2517_97.html
Με κάποια εγκύκλιο λογικά θα ρυθμίζεται το ίδιο και για τη δευτεροβάθμια.

Προσωπικά, υπηρετούσα στη δευτεροβάθμια μέχρι 22/7/13 όπου και βγήκα σε διαθεσιμότητα. Όταν συμπλήρωσα τα 6 έτη που απαιτούνταν για τη μείωση ωραρίου (στις 4 Δεκεμβρίου 2009) είχα πάρει τη μείωση από την αρχή της χρονιάς 2009-10. Άλλη συνάδελφος που συμπλήρωνε τα 6 έτη τον  Απρίλιο του 2010, πήρε τη μείωση από την αρχή της χρονιάς 2010-11. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δες και εδώ http://www.pde.gr/index.php?topic=8765.msg820283#msg820283

6
Θα έχει το μειωμένο από την επόμενη σχολική χρονιά.

7
Τα 1500 άτομα απο το Παιδείας θα είναι διοικητικοί υπάλληλοι ΑΕΙ και ΤΕΙ. Το είπαν το μεσημέρι στις είδήσεις του MEGA.

Κι εσύ τους πίστεψες; Έτσι είχαμε "πιστέψει" τον Αρβ όταν έλεγε ότι δε θα απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός και τώρα απολαμβάνουμε τη διαθεσιμότητα...

Δε θέλω ειλικρινά να βρεθεί κανείς άλλος εκπαιδευτικός στη δική μας θέση, ό,τι θετικό ακούτε να το φιλτράρετε 1000 φορές και μην επαναπαύεστε. Όσο για την καταστροφολογία, δυστυχώς αποδεικνύεται ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, ακόμα κι αν αυτή σιγοκαίει και δεν γίνεται αντιληπτή με την πρώτη ματιά. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και δεν υπολογίζουν τίποτα προκειμένου να φανούν αρεστοί στα αφεντικά τους. Σε ένα βράδυ μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω. Ακόμα κι αν δεν μιλάμε για διαθεσιμότητα και μιλάμε για μετάταξη σε διοικητική θέση ή όπου αλλού, αυτό ήταν το δικό σας όνειρο; Οι φωτοτυπίες των υπηρεσιακών εγγράφων και οι σφραγίδες;


8
Επίσης, επειδή δεν έχω αίσθηση από ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, οι τομείς/ειδικότητες που πετσοκόβονται είναι αρκετά δημοφιλείς; Πόσους μαθητές άραγε αφορά το θέμα; Δεν είδαμε κάτι σχετικό στο non-paper, που έσπευσε να απαξιώσει τους επηρεαζόμενους κλάδους.


Στην ΕΠΑ.Σ. που εργαζόμουν (πρέπει να αρχίσω να το λέω για να το συνηθίσω) σε σύνολο 120 μαθητών περίπου, οι 110 ήταν από Αισθητική, Κομμωτική, Φαρμακείο και Οδοντοτεχνίτες. Να φανταστείς ότι ακόμα και με τον περιβόητο αλγόριθμο του υπουργείου για τον υπολογισμό των κενών-πλεονασμάτων, αυτές οι ειδικότητες που καταργήθηκαν ήταν με τα μεγαλύτερα κενά πανελλαδικά.

9
Άδειες / Απ: 3μηνη άδεια σε εκπαιδευτικούς
« στις: Φεβρουάριος 10, 2013, 04:28:01 μμ »
Γνωρίζω πολύτεκνη συνάδελφο που την πήρε, οπότε ισχύει και για το 4ο παιδί, δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι στα δύο χρόνια που μεσολάβησαν, πάρε ένα τηλέφωνο για διευκρινήσεις στα τμήματα που αναφέρονται στην απόφαση.

10
όταν κάποιος διατίθεται στα ΣΕΚ για συμπλήρωση ωραρίου, δηλαδή που ακριβώς διατίθεται;
Ένας καλύπτει κάποιες ώρες σε ΕΠΑΛ και του έρχεται διάθεση σε ΣΕΚ. Δηλαδή τι πρέπει να κανει; που θα παει;

Συνήθως η διάθεση στο ΣΕΚ (όπως είπε και ο Lasid είναι Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο) αφορά τις εργαστηριακές ώρες κάποιου μαθήματος. Στα ΕΠΑ.Λ. και στις ΕΠΑ.Σ. τα μαθήματα είναι ή αμιγώς θεωρητικά (Θ) ή αμιγώς εργαστηριακά (Ε) ή μικτά (Θ+Ε). Τα εργαστηριακά μαθήματα καθώς και το εργαστηριακό μέρος των μικτών μαθημάτων γίνονται στο ΣΕΚ.

Αν τώρα ο συνάδελφος δεν συμπληρώνει ωράριο στο ΕΠΑ.Λ μπορεί να διατεθεί στο ΣΕΚ για συμπλήρωση ωραρίου, εφόσον υπάρχουν ακάλυπτες εργαστηριακές ώρες άλλου σχολείου, π.χ. στο ΣΕΚ ασκούνται μαθητές δύο ΕΠΑ.Λ. ή ενός ΕΠΑ.Λ. και μιας ΕΠΑ.Σ. κλπ. Για ποια ειδικότητα μιλάμε;

11
Υπηρεσιακές μεταβολές / Απ: Άρση Μονιμότητας
« στις: Μάρτιος 16, 2010, 12:28:44 πμ »
Αν θυμάμαι καλά είναι το μισό του υποχρεωτικού ωραρίου, δηλαδή 11 ώρες.

12
Βρε παιδία να ρωτήσω,

Μόνο αυτοί που διορίστηκα θα μάθουν τις βαθμολογίες τους?

Οι βαθμολογίες όλων των υπολοίπων που είναι;;

"Μετά από σχετική συνεννόηση με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι αλφαβητικοί πίνακες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ περιλαμβάνουν τα στοιχεία και την επίδοση μόνο όσων υποψηφίων πέτυχαν βαθμολογία τουλάχιστον 55 μονάδες ως βαθμό στη γραπτή εξέταση και συγχρόνως τουλάχιστον 50 μονάδες σε κάθε μία από τις δύο θεματικές ενότητες. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους με την πληκτρολόγηση του ονόματος, του επωνύμου, του αριθμού ταυτότητας και του δεκαψήφιου κωδικού συμμετοχής τους στους συγκεκριμένους διαγωνισμούς, ο οποίος τους είχε δοθεί κατά την εξέταση. Η σχετική εύρεση μπορεί να γίνει από το πλαίσιο αναζήτησης της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ."

13
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: Ο ΑΣΕΠ και τα ΛΑΘΗ ΤΟΥ !!
« στις: Οκτώβριος 25, 2009, 07:09:57 πμ »
Τελικά από ένα συνάδελφο που ρώτησα που γνωρίζει καλά τους νόμους μου είπε ότι επειδή το μεταπτυχιακό σου θεωρείται προσόν διορισμού είναι σαν να το "καις" και γι αυτό μετράει μόνο για να σου δώσει παιδαγωγική επάρκεια και δεν σου δίνει τα μόρια τα επιπλέον. Και από ότι μου είπε ούτε παραπάνω χρήματα θα πάρεις όταν διοριστούμε με το καλό γιατί είναι προσόν διορισμού και όχι έξτρα προσόν. Το λέει καθαρά και η εγκύκλιος ότι όσοι έχουν παιδαγωγική επάρκεια θα πρέπει όταν κάνουν τα χαρτιά τους να φέρουν και το χαρτί που τους προσδίδει την παιδαγωγική επάρκεια αλλιώς δεν θα αναγνωριστεί η επάρκεια.


Από δική μου συνάδελφο η οποία έκανε μεταπτυχιακό που της έδινε παιδαγωγική επάρκεια γνωρίζω ότι αναγνωρίστηκε ΚΑΙ ως έξτρα προσόν και λαμβάνει και το επίδομα κανονικά. Από καθαρή περιέργεια, μπορείς να ρωτήσεις το συνάδελφό σου ποιος νόμος είναι αυτός;

14
...απαλλάσσονται από την παρακολούθηση των Β', Γ΄ Φάσεων μόνο στην περίπτωση που η συνολική υπηρεσία τους, πριν και μετά τον διορισμό τους, είναι τουλάχιστον 8 μηνών και αφορά άσκηση διδακτικού έργου σε σχολείο Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αν έχεις 8 μήνες προϋπηρεσία ως αναπληρώτρια δεν παρακολουθείς τις άλλες φάσεις.

Σελίδες: 123 ... 7

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32255
  • Τελευταία: eua
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1157222
  • Σύνολο θεμάτων: 19176
  • Σε σύνδεση σήμερα: 398
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 3
Επισκέπτες: 357
Σύνολο: 360

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.088 δευτερόλεπτα. 30 ερωτήματα.