Σύνολο ψηφοφόρων: 380
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νέο σύστημα αδιοριστίας θα το έλεγα εγώ το νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου. Πάρτε το χαμπάρι, οι διορισμοί βαίνουν προς κατάργηση και το ΑΣΕΠ στην ουσία έχει καταργηθεί και χρησιμοποιείται μόνο ως άλλοθι αδιοριστίας.Να σας πώ το μέλλον σας; Να σας πω το ριζικό σας; Με το νέο νόμο θα γίνεται ΑΣΕΠ αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ. Άρα θα δίνεις ΑΣΕΠ για να ανανεώσεις ουσιαστικά τη σειρά σου στους πίνακες των ΑΜΩ, θα αριστεύεις αλλά επειδή δεν θα έχουν (και καλά) ανάγκες για μόνιμους θα διορίζουν με το σταγονόμετρο και εσύ θα μένεις με το άριστα στο χέρι και αυτό το καλοκαίρι...λαλαλά! Σταδιακά οι μόνιμοι θα καταργούνται ως δήθεν υπεράριθμοι που δεν συμπληρώνουν ωράριο λόγω της μορφολογίας της χώρας μας (νησάκια, χωριουδάκι κλπ) τουλάχιστον στη μισή Ελλάδα θα δουλεύουν μόνο ΑΜΩ. Τελικά όλοι θα στοχοποιηθούν ως υπεράριθμοι που δεν συμπληρώνουν ωράριο, τα τμήματα θα έχουν 40παιδιά στις πόλεις και στις επαρχίες θα δουλεύουν μόνο ΑΜΩ που θα πληρώνονται με την ώρα. Οι διορισμοί καταργήθηκαν με το νέο σύστημα διορισμών και το πραξικόπημα Διαμαντοπούλου να αφήσει αδιόριστους ακόμη και τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ και να τους αποροφά όταν και άμα θέλει, όπου δε βρίσκει ΑΜΩ να βάλει...
Με το νέο νόμο θα γίνεται ΑΣΕΠ αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ.
το νέο σύστημα, που, με όλα τα στραβά του, από ότι φαίνεται (μένει να κριθεί και στην πράξη) δε θα μου εμφανίσει μπροστά μου πολύτεκνους, 3τεκνους, επισκέπτες πολιτικών γραφείων ... και λοιπές γνωστές περιπτώσεις τοις πάσι ... ούτε χαρίζω τη θέση μου ως ΑΚΩ ή ΑΜΩ ή ό, τι ... σε κανέναν ..., το έκανε ο μπάρμπας απ' την όμορφη Κορώνη ..., καιρό τώρα ...!Θα συνεχίζω ν' αγωνίζομαι για ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο, και ως αδιόριστος και ως διορισμένος, ... αλλά θ' αποφεύγω πάντοτε τη μεμψιμοιρία, την καταστροφολογία και τα λόγια, λόγια, λόγια χωρίς αντίκρισμα ..., εν μέσω θέρους ειδικά ...
Το ότι το παλαιό σύστημα διορισμών αδικούσε κατάφωρα όσους υιοθετούσαν τον ΑΣΕΠ ως όπλο τους και όχι τα δεκάδες του "παράθυρα" ..., ποιος, αν δεν αντιλαμβάνεται ομφαλοσκοπικά το θέμα, το αμφισβητεί, επίσης ...!Τ' ότι το νέο σύστημα που προτάσσει τον ΑΣΕΠ - που με όλα του τα μειονεκτήματα, είναι το μόνο για την ώρα κριτήριο πέρα και πάνω από υποκειμενικές λογικές - είναι δικαιότερο του προηγούμενου ποιος, αν επίσης δεν αντιλαμβάνεται ομφαλοσκοπικά το θέμα, το αμφισβητεί ...!
"12 χρόνια μετά τον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς υπάρχουν ακόμη κάποιοι "πονηροί" που διορίζονται χωρίς να έχουν πιάσει την βάση στον διαγωνισμό..."
μαζι μου πονηροι 160 περσι και 130 φετος φιλολογοι χωρις ΑΣΕΠ απο τον πινακα του 40%
χιλιαδες μετεφεραν προυπηρεσια υπολογιστων στο βασικο τους πτυχιο
Να θεωρούνται οι ξένες γλώσσες προσόν για την πρόσληψη το θεωρώ παράλογο! (γνωρίζω 2...δεν είναι εκεί το θέμα).Σε τι θα χρησιμεύει αναρωτιέμαι η φιλόλογος: θα διδάσκω πια αρχαία ελληνικά μέσω αγγλικών ή γαλλικών;;;Η΄θα επικοινωνούμε καλύτερα πια με την κατηγορία του μαθητή - τουρίστα;;;